Anunțul zilei de la Kaufland. Oferă asta gratis și nu ai cum să ratezi

Anunțul zilei de la Kaufland. Oferă asta gratis și nu ai cum să ratezi

Kaufland are un anunț de ultimă oră pentru clienții din toată țara, Marele lanț de hypermarketuri își continuă politica prin care încearcă să îi ajute pe toți să se bucure de cele mai bune oferte.

Astfel, cei de la Kaufland au decis să le ofere tuturor clienților din România posibilitatea de a se bucura de șansa de a primi gratuit vouchere de cumpărături dacă aleg să și le facă în magazinele sale, începând chiar de astăzi.

Oferte avantajoase de la Kaufland în toate magazinele din țară chiar de astăzi

Retailerul a intrat astăzi într-o nouă etapă a concursului său prin care le oferă clienților din România posibilitatea de a câștiga vouchere de cumpărături în valoare de o mie de lei fiecare. Kaufland le cere clienților să își facă cumpărăturile în oricare dintre locațiile sale prin scanarea Kaufland Card digital la casa de marcat în momentul în care termină. Astfel, sunt înscriși în mod automat și au șansa de a câștiga voucherele în valoare de o mie de lei fiecare.

Lanțul de hypermarketuri le cere clienților să facă cumpărături fără vreo sumă minimă în cursul acestei săptămâni. Astfel, se elimină obligația de săptămâna trecută privind suma minimă care trebuie cheltuită. Așadar, patru mii de vouchere sunt oferite de către cei de la Kaufland pentru clienți săptămâna aceasta, iar valoarea maximă a fiecărui voucher nu va depăși o mie de lei, chiar dacă vreunul dintre clienți va cheltui efectiv mai mult decât atât pentru cumpărături.

Lanțul de hypermarketuri continuă o promoție pe care a lansat-o cu ceva timp în urmă. Singura diferență este că săptămâna aceasta elimină obligația privind suma minimă de cumpărături, dar crește și valoarea voucherului.

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanțuri de hypermarketuri din țara noastră și știe cum să-I atragă pe clienții săi pentru a le cumpără produsele.

Citește și: