Kaufland dă așa ceva gratis chiar astăzi. Toți clienții din țară sunt vizați

Kaufland dă așa ceva gratis chiar astăzi. Toți clienții din țară sunt vizați

Kaufland are o surpriză grozavă pentru toți clienții săi din toată România. Oferta se aplică în toate magazinele din țară în momentul de față, astfel că oricine poate să profite de ceea ce este oferit de către magazin.

Mai exact, cei de la Kaufland încă au pentru toți clienții din România o promoție în cadrul căreia le oferă gratuit un produs atunci când cumpără unul identic. Promoția aceasta este oferită ca parte a unei campanii prin care lanțul de supermarketuri le cere clienților să aleagă ce reduceri primesc.

Oferte la dublu de la Kaufland: cumperi unul și primești gratis unul identic

Kaufland are o secțiune specială în cadrul website-ului său în care listează produse care fac parte zilnic din promoția sa special. Astfel, clienții pot alege care dintre acestea intră în promoție. Apoi, în baza voturilor date de către clienții celor de la Kaufland, lanțul de magazine online alege produsele care vor beneficia de gratuitate la achiziție. Atenție: promoția va fi disponibilă timp de o singură zi în toate magazinele sale, în limita stocurilor disponibile atunci.

Lanțul de magazine nu impune folosirea unui card digital pentru a beneficia de această ofertă, deci oricine poate cumpăra produsele la preț promoțional chiar dacă nu are un asemenea card făcut deja la lanțul de hypermarketuri. Asta înseamnă că în baza analizării ofertei disponibile în cadrul website-ului celor de la Kaufland, ar trebui să te uiți cu atenție în magazine, pentru a vedea unde există produsele care sunt oferite în mod gratuit la achiziția unuia identic.

Lanțul de magazine le permite clienților să profite de această campanie direct la casa de marcat, astfel că atunci când ajung cu produsul acolo, ar trebui să specifice faptul că produsul face parte din campanie și astfel să benficieze de gratuitate. Cei de la Kaufland fac acest lucru de o perioadă foarte lungă de timp, așa că multă lume știe deja cum să procedeze pentru a se bucura de ofertele care sunt disponibile.

Kaufland are toate aceste oferte speciale disponibile doar pentru câteva ore în fiecare zi și le anunță zilnic pe website-ul său, asa că le poți găsi acolo de fiecare dată când vrei să profiți de promoții.