Kaufland a decis să ofere gratuit aceste produse. Toți clienții din România sunt vizați

Kaufland a decis să ofere gratuit aceste produse. Toți clienții din România sunt vizați

Kaufland a publicat un anunț foarte important pentru clienții săi din toată România. Este un lucru pe care toți românii îl așteaptă.

Mai exact, începând din data de 15 ianuarie și până pe 24 ianuarie, cei de la Kaufland desfășoară o campanie specială în magazinele din toată țara. Astfel, lanțul de magazine le oferă tuturor românilor posibilitatea de a primi gratuit bani pentru cumpărăturile făcute.

Vouchere cadou de la Kaufland pentru toți clienții

Kaufland desfășoară totul în România, însă pentru a putea profita de beneficiul gratuit pe care îl primesc clienții din toată țara, e nevoie de un Kaufland Card digital de la magazinul online. Acestea sunt cardurile digitale care pot fi făcute în oricare dintre magazinele din toată țara și care sunt utile pentru clienți, în ideea de a facilita achizițiile în baza promoțiilor pe care le oferă lanțul de hypermarketuri în țara noastră acum.

Lanțul de magazine le oferă astfel tuturor clientilor, cu Kaufland Card, 20 de lei sub formă de voucher pe card la achiziții în valoare de 200 de lei, făcute în perioada 15 ianuarie – 24 ianuarie, în oricare dintre magazinele sale. Este vorba despre un voucher care este emis automat de către Kaufland pentru clienții săi din toată România și care poate fi folosit între 27 ianuarie – 2 februarie, pentru a cumpăra orice fel de produse din oricare dintre magazinele din țara noastră.

Retailerul are mai multe detalii despre această promoție în cadrul website-ului său din România. Nu uita că trebuie să îți faci un Kaufland Card înainte de a putea profita de tot. Fără un astfel de card nu vei avea ocazia de a primi cei 20 de lei pe care lanțul de magazine îl oferă, banii fiind oferiți doar sub formă de voucher.

Kaufland are în mod obișnuit promoții de acest gen pentru clienții săi din toată România, dar până la următoarea, n-ar strica să profiți de ceea ce este oferit acum de către lanțul de hypermarketuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: