Kaufland a făcut anunțul acum. Ce oferă gratuit pentru toți clienții începând de azi

Kaufland a făcut anunțul acum. Ce oferă gratuit pentru toți clienții începând de azi

Kaufland a decis ca începând de astăzi să le ofere gratuit clienților săi ceva ce mai mult ca sigur va bucura multă lume.

Lanțul de magazine a lansat acum câteva săptămâni un concurs special prin care a decis să le ofere clienților posibilitatea de a câștiga vouchere valorice în baza cumpărăturilor pe care le fac în magazinele sale din toată țara. Acum, acesta a intrat într-o nouă etapă, conform site-ului oficial.

Astfel, lanțul de supermarketuri a intrat în cea de-a doua etapă a concursului său. Acesta se va desfășura între 1 si 7 februarie, iar săptămâna aceasta clienții care cumpără produse din magazinele sale se vor bucura de reduceri și mai bune. Concursul celor de la Kaufland se adresează exclusiv clienților care au Kaufland Card digital. Săptămâna acesta 4000 de vouchere valorive vor fi oferite clienților prin tragere la sorți, ele fiind egale cu valoarea cumpărăturilor făcute de ei pe parcursul acestei săptămâni.

Aceste produse sunt oferite gratuit de Kaufland

Lanțul de magazine spune că, deși voucherele valorice vor avea valoare egală cu valoarea cumpărăturilor făcute de către români toată săptămâna, ele nu vor depăși valoarea de o mie de lei, chiar dacă toate cumpărăturile o depășesc.

Așadar, Kaufland a decis ca în această a doua etapă a concursului să elimine obligația privind valoarea minimă a cumpărăturilor care trebuie făcute de către clienții săi pentru a putea participa în această etapă a concursului. În etapa anterioară a existat o limită de două sute de lei pentru cumpărături, pentru a fi înscris în concurs.

Kaufland desfășoară acest concurs pe tot parcursul lunii februarie, cu mii peste mii de vouchere valorice oferite pentru clienții din toată țara. Așa că ai ce să câștigi dacă ești interesat de asta.

Lanțul de magazine are și multe alte promoții de neratat disponibile pentru clienții din toată țara. Așa că nu mai pierde timpul și prinde ofertele disponibile.

Citește și: