Anunțul zilei de la Kaufland. Mare atenție în magazine, români. Aceste produse sunt în centrul atenției

Anunțul zilei de la Kaufland. Mare atenție în magazine, români. Aceste produse sunt în centrul atenției

Kaufland a făcut un anunț important pentru clienții din toată țara. Exclusiv astăzi lanțul de magazine oferă ceva de care mai mult ca sigur mulți români vor dori să profite.

Mai exact, cei de la Kaufland au hotărât că astăzi vor oferi 30% reducere la toate produsele din ciocolată, inclusiv praline, în toate magazinele din România. Așadar, oricine va putea să cumpere la preț redus oricare dintre produsele favorite din orice locație din țară, conform paginii sale oficiale de Facebook.

Oferte de neratat la Kaufland doar astăzi, în toată țara

Lanțul de supermarketuri surprinde cu această decizie foarte importantă pe care a luat-o, iar asta pentru că în mod obișnuit nu are reduceri atât de bune pentru o gamă atât de mare de produse din România. Kaufland are multe sortimente de ciocolată pe care le oferă pentru clienții din toată țara în magazinele sale. Astfel că vorbim despre promoții extrem de interesante de care oricine se va putea bucura doar astăzi.

Lanțul de supermarketuri a tot încercat în ultima vreme să facă oferte de acest gen pentru toți clienții săi din țară, adică să aibă game mai mari de produse care să fie disponibile cu o reducere mare pentru o întreagă zi.

Kaufland nu ignoră nici restul produselor pe care le are în promoție în acest moment, astfel că există și multe alte oferte grozave în continuare pentru clienții din toată țara. Această promoție specială pentru produsele din ciocolată pe care lanțul de magazine le vinde a fost deja activată în toate magazinele din țară și este valabilă în limita stocurilor disponibile în magazine.

Nu este necesar să ai un Kaufland Card pentru a putea profita de această ofertă, așa că, în mod teoretic, oricine nu e la dietă poate cumpăra ciocolată cu 30% reducere astăzi.

Lanțul de magazine are și multe alte promoții de neratat disponibile pentru clienții din toată țara. Așa că nu mai pierde timpul și prinde ofertele disponibile.

Citește și: