Anunțul zilei de la Kaufland. Se dă așa ceva în toate magazinele. Mare atenție, români

Anunțul zilei de la Kaufland. Se dă așa ceva în toate magazinele. Mare atenție, români

Kaufland surprinde chiar de la începutul anului 2021 cu un anunț important care îi vizează pe toți clienții săi din România.

Mai exact, pe data de 24 ianuarie este sărbătorită Unirea Principatelor Române, un eveniment definitoriu pentru existența României, iar cei de la Kaufland vor să marcheze așa cum trebuie acest eveniment foarte important în toate magazinele din țară.

Kaufland are promoții de Unirea Principatelor Române pentru toți românii

Astfel, lanțul de magazine a pregatit pentru ziua de 24 ianuarie o serie de produse speciale românești pe care le recomandă tuturor clienților care ajung în magazinele sale din toată țara în respectiva zi, potrivit site-ului oficial.

Vorbim despre o nouă decizie a celor de la Kaufland de a le oferi românilor posibilitatea de a se bucura de produse românești de calitate, așa cum a mai făcut în trecut, lanțul de magazine promovând în diverse rânduri produsele producătorilor locali din țara noastră.

Kaufland obișnuiește să promoveze produsele de la producătorii din România în magazinele sale, iar ceea ce face pentru 24 ianuarie este o nouă dovadă a faptului că produsele acestora contează. Cei de la Kaufland au deja listate câteva dintre produsele românești care vor fi disponibile în magazinele din toată țara in ziua de 24 ianuarie, astfel că îți poți face o idee cu privire la ceea ce vei putea cumpăra la preț special începând din acea zi, dar și după aceea.

Lanțul de magazine nu e la prima promoție de acest gen pentru produsele românești care sunt vândute de către producătorii români, așa că mai mult ca sigur că există interes mare în rândul clienților.

Kaufland ar mai putea avea și alte surprize pregătite pentru 24 ianuarie în România, însă rămâne de văzut ce anume va mai anunța și dacă e vorba de produse cu oferte speciale sau alte  tipuri de promoții.