19 mai 2021 | 20:10

Inteligența artificială adusă în telemuncă: cum îți schimbă întâlnirile pe Zoom

ACTUALITATE
Inteligența artificială adusă în telemuncă: cum îți schimbă întâlnirile pe Zoom

Foarte mulți angajați au parte de ședințe în cadrul aplicației Zoom, iar unii dintre aceștia nu pot fi uneori atenți la toată discuția. Pentru a rezvola această problemă, inteligența artificială a fost adusă în telemuncă, astfel că o aplicație poate aduce un real beneficiu angajaților.

Otter reprezintă un serviciu de transcriere vocală care este alimentat de inteligența artificială. Din dorința de a face lucrurile mai ușoare pentru utilizatorii săi în cadrul întâlnirilor virtuale, soft-ul vine cu o nouă actualizare. Așadar, compania a introdus o nouă funcție denumită Otter Assistant.

Această funcție poate sincroniza automat întâlnirile din cadrul Zoom care sunt programate în calendarul tău și totodată, poate transcrie conversațiile dar și abilitatea de a partaja note cu alți participanți din cadrul întâlnirilor, potrivit TechCrunch. Chiar dacă Otter este deja integrat în cadrul aplicației Zoom.

Asistentul este creat astfel încât nu trebuie să îți amintești în permanență pentru a activa transcrierea în momentul în care întâlnirea începe sau pentru a o opri la sfârșit. De asemenea, asistentul Otter servește ca un loc în care participanții pot colabora, punând întrebări, împărtășind imagini dar și multe alte opțiuni, toate acestea în timpul întâlnirii.

Ideea de a automatiza transcrierea întâlnirilor are sens pentru diferitele activități de la distanță create de contextul pandemic, unde oamenii au lucrat, au învățat la domiciliu și au făcut alte sarcini acasă. Acum, în acest domeniu, Otter te poate ajuta chiar și în ceea ce privește întâlnirile suprapuse sau întâlnirile mai mari, în care doar câteva subiecte sunt direct relevante pentru munca ta, pentru că poți

Cum poți utiliza inteligența artificială în telemuncă

Pentru a utiliza noul Asistent Otter, trebuie mai întâi să sincronizezi Google Calendar sau Microsoft Calendar cu serviciul Otter. După aceea, asistentul va prelua automat toate întâlnirile Zoom, unde va fi afișat ca un participat suplimentar în cadrul întâlnirii. Asistentul postează, de asemenea, un link către transcriere în chat-ul Zoom pentru accesul tuturor.

Pe măsură ce întâlnirea continuă, participanții pot folosi transcrierea live a lui Otter pentru a evidenția părțile cheie, pentru a adăuga imagini și pentru a face notițe. De asemenea, pot pune întrebări prin intermediul funcției de comentarii, ceea ce poate fi util dacă te afli într-un loc zgomotos la momentul întâlnirii.

Odată ce Asistentul Otter este activat, nu trebuie să îți amintești să activezi Otter.ai pentru fiecare întâlnire și totodată te poți folosi de căști pentru a asculta întâlnirea în desfășurare. Cu toate acestea, poți dezactiva Otter Assistant pe bază de întâlniri, prin secțiunea Agenda mea de pe site-ul Otter.

Acesta include noi comutări lângă fiecare întâlnire programată. Odată ce întâlnirile au luat sfârșit, poți configura Ottter.ai pentru a partaja automat notele întâlnirii cu toți participanții. Asistentul Otter este disponibil utilizatorilor Otter.ai Business, iar prețul de pornire este de 20 de dolari americani lunar. Acesta include și autentificarea în doi pași, căutare avansată, conformitate SOC2, export, vocabular personalizat, date centralizate dar și facturare.