GOG Winter Sale a început: care sunt cele mai mari reduceri

GOG Winter Sale a început: care sunt cele mai mari reduceri

Peste 3.500 de jocuri au fost incluse în campanie și poți să prinzi și niște titluri oferite gratuit.

Odată cu sărbătorile care se apropie, s-ar putea să ai timp în sfârșit să te ocupi de jocurile pe care nu ai apucat să le termini sau ai putea să îți cumperi niște jocuri noi. Reducerile de iarnă ale GOG au început, cu mai mult de 3.500 de reduceri.

Magazinul GOG deținut de către CD Projekt și-a lansat campania de reduceri de iarnă cu oferte mari la jocurile populare pentru PC. Poți să pui mână pe câteva titluri precum Disco Elysium – The Final Cut, Cyberpunk 2077 și The Witcher 3 GOTY care se bucură de reduceri de până la 80%.

Cele mai tari reduceri la final de an

De altfel, Disco Elysium – The Final Cut este redus cu 55% de la prețul obișnuit de 40 EUR la doar 18 EUR. Aceasta este o alegere bună dacă ai un computer mai vechi, deoarece dezvoltatorul ZA/UM a introdus o actualizare anul trecut care îți permite să rulezi jocul și pe computere vechi de un deceniu. Alte câteva alegeri solide includ Cyberpunk 2077, care costă doar 30 de euro, adică o reducere de 50%, în timp ce Metro Exodus – Gold Edition este acum la vânzare pentru doar 14,80 euro, sau 63% reducere.

De asemenea, poți achiziționa Kingdom Come: Deliverance Royal Edition pentru doar 13,59 euro, pentru o economie de 66% față de prețul obișnuit. Acest titlu este un RPG similar cu The Witcher și Elder Scrolls, dar bazat pe „acuratețe istorică” mai degrabă decât pe fantezie. O altă opțiune bună este Control Ultimate Edition, care poate fi găsit acum la 12 euro sau cu 70% redus față de prețul obișnuit de 40 USD.

Dacă te decizi să economisești niște bani, poți obține în continuare câteva jocuri noi. Patru jocuri gratuite vor fi disponibile, începând cu Shadow Tactics: Blades of the Shogun, care poate fi al tău acum.

Pentru o listă completă, consultați reducerile de iarnă ale GOG chiar aici.

Reducerile de iarnă sunt live acum și vei avea timp până pe 5 ianuarie pentru a te bucura de câteva oferte.

Citește și: