Forza Horizon 5 îi bucură pe cei de la Microsoft: ce performanță a reușit cel mai nou joc de curse

Forza Horizon 5 îi bucură pe cei de la Microsoft: ce performanță a reușit cel mai nou joc de curse

Forza Horizon 5 a avut o lansare excelentă, conform noilor statistici publicate de Microsoft.

Excelentul joc al celor de la Playground Studios are deja 4,5 milioane de jucători pe PC, consolă și dispozitive cloud, a dezvăluit șeful Xbox Phil Spencer prin Twitter.

„Am investit ani de zile în Xbox pentru ca mai mulți oameni să poată juca. Cu peste 4,5 milioane de jucători până acum pe PC, cloud și consolă, Forza Horizon 5 arată că această promisiune prinde viață. Cea mai mare lansare pentru XGS, cu un număr maxim de jucători concomitent de 3x FH4. Mulțumim jucătorilor și felicitări WeArePlayground”, a spus Phil în postarea sa.

Aceasta înseamnă că Forza Horizon 5 s-a bucurat de cea mai mare lansare de până acum a oricărui titlu Xbox Games Studios – și că vârful său de jucători simultan este de trei ori mai mare față de Forza Horizon 4.

O legendă s-a născut

Microsoft a lansat o mulțime de jocuri grozave în ultimii ani, dar niciunul dintre ele nu simte că a preluat atât de brusc și complet conversația, așa cum a făcut-o cel mai recent Playground Games. După toate încercările și necazurile din anii Xbox One și o simfonie de cheltuieli, fuziuni și achiziții pentru a încărca noi studiouri, Microsoft a dat lovitura, un joc pe care toată industria îl recomandă fără nicio ezitare. La un an de la lansarea Xbox Series X/S, consolele de nouă generație au în sfârșit primul lor blockbuster.

Acesta este un moment semnificativ pentru Microsoft, deoarece există o șansă reală să se auto depășească, mai exact, Halo Infinite este gata de lansare și va fi disponibil în mai puțin de o lună.

Singura întrebare este dacă aceste lansări remarcabile se vor traduce sau nu prin vânzări mai bune pentru Xbox.

Forza Horizon 5 este disponibil pe următoarele platforme: Xbox Series X/S, Xbox One, Microsoft Windows. Pentru PC este important de știut că poate fi jucat prin Steam, Microsoft Store sau Xbox Game Pass.

Citește și: