10 oct. 2021 | 11:15

Fortnite face un parteneriat special. De acum, jocul va fi ”îmbrăcat” de un gigant al modei

ACTUALITATE
Fortnite face un parteneriat special. De acum, jocul va fi ”îmbrăcat” de un gigant al modei

Fortnite face un parteneriat la care nu te așteptai. Personajele din joc sunt îmbrăcare de la una dintre cele mai cunoscute case de modă de lux.

Balenciaga este cea care va da trendul personajelor din jocul video Fortnite. Pare ciudat, te-ai fi așteptat la un parteneriat cu alte jocuri sau la un artist care să reprezinte genul. Se pare că, noua colaborare a dezvoltatorului Epic Games este casa de modă Balenciaga.

Cât costă hainele Balenciaga-Fortnite

Compania de îmbrăcăminte a lansat un catalog cu sigla Fortnite care conține mai multe articole și accesorii. Așa cum era de așteptat, versiunea de îmbrăcăminte Fortnite – Balenciaga are un preț ridicat, având în vedere materialele de înaltă calitate și, desigur, recunoașterea brandului. O glugă albă Fortnite  Balenciaga costă 725 de dolari, în timp ce o pălărie de baseball te va costa 395 USD de dolari. Un tricou este 495 de dolari, în timp ce o jachetă din denim te va ușura de 1.290 de dolari.

Acest tip de colaborare are două sensuri. Nu doar brandul de modă vinde haine inscripționate cu sigla jocului ci și jocul beneficiază de pe urma parteneriatului. Patru ținute Balenciaga, inclusiv un câine, vor purta ținte ale vestitului brand. Setul Fit Balenciaga cuprinde primele skin-uri de înaltă modă din Fortnite.

De luni, începând cu ora 20:00 ET, vei putea achiziționa  rucsaci Balenciaga, târnăcop tematic în formă de adidași, un planor din pungă, o învelitoare sau un emote. În urma unor misiuni, care încep pe 21 septembrie și durează o săptămână, poți câștiga spray-uri gratuite. Poți consulta un Hub Strange Times Featured care include un magazin virtual Balenciaga, precum și o campanie de fotografie tematică.

Acest fel de parteneriat ar putea fi un început, un alt fel de colaborare care ar putea fi îmbrățișat și de alții. Oricum, Epic a lansat un videoclip care arată cum echipa sa și Balenciaga au folosit Unreal Engine pentru a adăuga noul look.