Balenciaga a făcut un joc video ca să-și lanseze colecția de îmbrăcăminte

Balenciaga a făcut un joc video ca să-și lanseze colecția de îmbrăcăminte

Compania de modă de lux Balenciaga își va debuta următoarea colecție de îmbrăcăminte într-un joc video pe 6 decembrie, potrivit WWD.

Afterworld: The Age of Tomorrow este o “aventură alegorică” stabilită în anul 2031, în care “un avatar erou avansează în zone distincte, motivat de sarcini și interacțiuni”.

În timp ce descrierea jocului nu este tocmai detaliată – lucru care s-ar putea aplica pentru fiecare joc video de la Super Mario până la Wolfenstein – accentul este aici colecția companiei din toamna anului 2021.

Input raportează că Afterworld va putea fi redat prin intermediul browserelor.

Modă și tehnologie ca să atragi atenția

La fel ca multe alte industrii, lumea modei a trebuit să țină cont de nevoia de a suscita entuziasmul publicului său, într-un an în care lansările mari în persoană sunt imposibile.

Deși unele case de modă au optat pentru prezentări de modă la scară mică și cu un număr limitat de participanți, iar unele au ales ca evenimentele lor să fie transmise în online, Balenciaga a ales alt drum.

Belenciaga a experimentat deja un format online pentru a-și arăta pre-colecția de vară 21, care a constat dintr-un videoclip produs la piesa I Wear My Sunglasses at Night.

Se pare că viitoarea colecție a casei de modă se bazează pe tema destinului uman, “așa cum este văzut de o călătorie interactivă, gamificată”.

Arată “revenirea lentă la un echilibru mai sănătos între natură și industrie”, iar finalizarea jocului te recompensează cu “un exercițiu de respirație din viața reală, plasat într-o utopie virtuală”. Cu alte cuvinte, nu vă așteptați ca acesta să fie următorul hit eSports.

De-a lungul anilor, jocurile video au oferit locul pentru numeroase lansări de jocuri non-video.

În 2017, Porsche a debutat Porsche 911 GT2 RS 2018 pe scenă la conferința E3 a Microsoft, când a anunțat că mașina va fi pe coperta Forza Motorsport 7, iar piesa Guns n ‘Roses “Shackler’s Revenge” a debutat în Rock Band 2.

Chiar și Weezer a intrat în acțiune când a debutat melodii din albumul său Black în Fortnite.

Lumea jocurilor video și a modei au fost colaboratori deosebit de frecvenți în ultima vreme. Riot Games, dezvoltatorul League of Legends, a anunțat anul trecut că Louis Vuitton va proiecta noi articole din joc și din lumea reală tematice în jurul jocului.

Alte colaborări de profil au inclus adidașii PlayStation, cu ediție extrem de limitată, ai lui Travis Scott, iar marca de modă Acronym a realizat de fapt o jachetă inspirată de Death Stranding și a vândut-o cu 1.785 de dolari.

Au existat, de asemenea, colaborări de modă mai accesibile datorită Animal Crossing, unde 100 Thieves au lansat versiuni virtuale ale îmbrăcămintei sale la începutul acestui an.

Etichete: