eMAG a făcut totul public: se fac angajări masive în acest județ

eMAG a făcut totul public: se fac angajări masive în acest județ

eMAG e cel mai mare magazin online din România și anunță acum că face angajări masive. Iată ce trebuie să știi dacă ești în căutarea unui loc de muncă.

eMAG anunță că se extinde în România cu un nou parc logistic și că are nevoie de angajați. E vorba de un parc industrial ce va funcționa în Joița, Giurgiu, cu peste o mie de companii așteptate în centrul logistic. Peste 1.200 de noi locuri de muncă vor fi create acolo.

Parcul industrial e întins pe o suprafață de teren de 290.000 mp, iar acest hub logistic se va întinde pe 130.000 mp.

eMAG face angajări

eMAG susține, între altele, că urmărește dezvoltarea zonei prin investiții semnificative care vor genera locuri de muncă și beneficii pentru comunitate și pentru autoritățile locale și centrale, pe fondul cererii de bunuri și servicii necesare desfășurării activității parcului industrial.

Compania susține că a realizat prin investiții proprii conexiunea dintre autostrada A1 și drumul județean DJ 602. Proiectul a creat și alte beneficii în zonă, rețelele de gaz și electricitate fiind extinse cu 2-3 km din punctele de racordare, astfel că proprietățile din apropierea eMAG au acces facil la aceste utilități.

În toamna anului trecut, eMAG a demarat o investiție de peste 90 de milioane de euro în noul său hub logistic situat la km 19 al autostrăzii A1, care se va întinde pe o suprafață de 130.000 mp. Noul hub este realizat cu grijă față de mediu și comunitate, urmând a fi alimentat cu energie verde produsă de panouri solare. Totodată, vor fi plantați copaci pe o suprafață de 100.000 mp.

„Aceste centre sunt parte din infrastructura pentru noul mod de comerț și parte a noii economii: economia digitală. Estimăm că vom crea minimum 1.200 de locuri de muncă în parcul industrial, iar impactul în economia locală și centrală va fi vizibil, deoarece anticipăm că cererea de bunuri și servicii va crește, iar în zonă vor veni și alți investitori”, a spus Tudor Manea, director general eMAG.

Construcția noului centru logistic tehnologizat va crește productivitatea și va oferi infrastructură pentru antreprenorii care vor opta pentru comerț online. În vara acestui an va fi dată în folosință o suprafață de 100.000 mp, urmând ca toate automatizările să fie gata până în septembrie 2022, când tot centrul logistic va fi funcțional.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: