Doar asta nu făceai pe Tesla: actualizarea a început să fie lansată pe toate mașinile

Doar asta nu făceai pe Tesla: actualizarea a început să fie lansată pe toate mașinile

Marea actualizare de sărbători de la Tesla a început să se îndrepte către flota de vehicule electrice a producătorului auto și adaugă o listă destul de mare de îmbunătățiri și funcții noi.

Pentru cei dependenți de scrollingul pe TikTok, poate cea mai importantă actualizare este aplicația TikTok de pe Tesla Theater. Conform notelor de actualizare postate de Electrek, acum vei putea derula videoclipurile scurte ale platformei – în mod repetat, dacă dorești – chiar pe ecranul vehiculului, atât timp cât mașina este parcata.

În Toybox, proprietarii vor găsi acum și caracteristica Light Show pe care Tesla a introdus-o pe Model X în 2015. Pentru Model X, un spectacol de lumini coregrafiat include atât lumini intermitente, cât și deschiderea ușilor ca niște aripi de șoim, dar alte modele nu beneficiază de asta.

Tesla și-a făcut lansatorul de aplicații personalizabil, permițând proprietarilor să tragă și să plaseze aplicațiile lor preferate în bara de meniu de jos. De asemenea, simplifică navigarea pentru ca majoritatea comenzilor primare comune, cum ar fi încărcarea și ștergătoarele de parbriz, să fie mai ușor de accesat.

De asemenea, pentru a vedea automat o vizualizare live a unghiului mort al camerei când își activează semnalul de viraj, șoferii pot activa noua opțiune „cameră automată pentru unghiul mort” sub pilot automat, în comenzi.

În plus, șoferii pot edita acum punctele de trecere pentru a adăuga opriri sau pentru a iniția noi rute de navigare cu orele de sosire actualizate. Pachetul de vacanță are actualizări care se potrivesc și sezonului, inclusiv încălzirea automată a scaunelor care poate regla temperaturile scaunelor din primul rând în funcție de mediul din interior, împreună cu alte îmbunătățiri de vreme rece.

Siguranța mașinilor Tesla, sub semnul întrebării: de ce au fost scoase de pe taxi

Tesla nu trece printr-o perioadă foarte bună. După ce săptămâna trecută au scăzut acțiunile producătorului de autoturisme, acum, un Model 3 se află în centrul unui accident de circulație cu peste 20 de victime.

Pe străzile din Paris a avut loc un accident de circulație foarte grav. La centrul dezastrului s-a aflat un autoturism Tesla Model 3 ce funcționa pe taxi. Șoferul pretinde că a pierdut controlul autoturismului care a creat haos în capitala franceză. La scurt timp după respectivul set de circumstanțe, compania de taximetrie a decis suspendarea folosirii tuturor mașinilor companiei lui Elon Musk.