Digi RCS-RDS face anunțul pe care vor să-l audă toți clienții. Cu ce se laudă că a făcut pentru România

Digi RCS-RDS face anunțul pe care vor să-l audă toți clienții. Cu ce se laudă că a făcut pentru România

Digi RCS-RDS este unul dintre cei mai importanți jucători din România de pe piața de comunicații, internet și televiziune. Grupul încearcă să-și întărească în mod constant poziția pe piața din Europa.

Prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale care își desfășoară activitatea în România, Digi a achitat în luna octombrie 2021 suma record de 111 milioane de lei. Această sumă reprezintă taxele și impozitele virate către bugetul de stat. Grupul este în creștere față de luna septembrie, când a fost virată suma de peste 91 milioane lei.

Digi RCS-RDS, un record impresionant

Compania reprezintă astăzi unul dintre cei mai importanți contribuabili ai bugetului de stat, datorită dezvoltării și creșterii constante a business-ului din România.

Mai mult, DIGI a achitat 275 milione lei în cel de-al treilea trimestru, o contribuție record în cei 28 de ani de activitate ai companiei pe piața locală.

Totodată, Digi RCS-RDS este unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 14.700 de angajați angrenați în operațiunile derulate de societățile grupului pe piața locală.

Digi RCS RDS este campion și la oferte irezistibile. Acum, mai că-ți vine să renunți la Orange și la Vodafone, când vezi ce a pregătit Digi pentru tine.

Cu abonamentul Nelimitat de la Digi ai toate avantajele într-un singur abonament. Ce să-ți dorești mai mult? Ai un preț incredibil de mic, net și minute nelimitate, acoperire națională, dar și o super reducere. În primele patru luni, ai o  reducere de 50%: 2.5 euro pe lună cu TVA inclus, în loc de cinci euro, cu minute și net nelimitate.

De asemenea, compania îți pune la dispoziție și alte abonamente avantajoase. Astfel, Optim 2 este abonamentul cu un euro pe lună, cu TVA inclus, timp de patru luni. Apoi, prețul va fi de doi euro pe lună. Acesta conține minute nelimitate în rețea și te bucuri de două sute de minute naționale și internaționale. De asemenea, profiți de internet nelimitat.

Citește și: