Digi RCS RDS dă o lecție Orange și Vodafone: performanța impresionantă la care concurența doar visează

Digi RCS RDS dă o lecție Orange și Vodafone: performanța impresionantă la care concurența doar visează

Digi RCS RDS continuă să aibă o poziție privilegiată pe piața din România, iar datorită raportului preț performanță foarte bun, pare să ”lovească” din plin clienții Orange, Vodafone sau Telekom.

La doar câteva săptămâni după ce a început să ofere în capitală abonamente la internet de 10GBps, Digi RCS RDS vine cu un al anunț important. Românii pare să fie foarte atrași de serviciile gigantului, dincolo de internet și televiziune. Un număr record de persoane s-au portat la Digi Mobil luna trecută, adăugând o valoarea importantă la un an record pentru furnizorul autohton.

Digi RCS RDS face legea în România, la portări

Dacă te gândești să schimbi furnizorul de telefonie în România prin portare, statisticile arată că s-ar putea să te orientezi către Digi RCS RDS. Nu de alta, dar doar luna trecută, aproximativ 52.000 de persoane au ales să-și porteze numărul de telefonie mobilă la Digi Mobil. Acestora li se mai adaugă 1800 de numere de telefonie fixă portate, pentru un total de aproape 54.000.

Statisticile de mai sus sunt pentru noiembrie 2021, o lună în care 97.000 de români au optat pentru schimbarea operatorului de telefonie mobile și, după cum se vede din analiza de mai sus, mai mult de jumătate dintre ei s-au dus către Digi RCS RDS. 

Comparând performanța Digi cu a altor furnizori de servicii de telecomunicații de pe meleaguri mioritice, ritmul alert de creștere al Digi Mobil este și mai evident. Nu de alta, dar numărul portărilor către Digi, comparativ cu Orange, a fost de aproape patru ori mai mare. Comparativ cu Telekom și Vodafone, discrepanța a fost chiar mai mare decât atât.

În final, este clar că, pe ultima sută de metri a acestui an, există multe motive de bucurie pentru oficialii din spatele Digi RCS RDS. Ca referință, doar în 2021, înainte de finele anului, numărul românilor care au optat pentru Digi Mobil gravitează în jurul a 500.000.

Citește și: