Digi oferă așa ceva gratis, iar românii încă nu profită. Condiția extrem de simplă ca să profiți

Digi oferă așa ceva gratis, iar românii încă nu profită. Condiția extrem de simplă ca să profiți

Grupul Digi | RCS-RDS are o mulțime de opțiuni de care știi sau nu știi. Cea de acum ar trebui să fie în atenția ta, că te scapă de multe bătăi de cap.

Dacă ai internet fix de la Digi | RCS-RDS, te poți califica să folosești gratuit un serviciu. E vorba de Digi Storage, care-i un serviciu de stocare în cloud similar cu ce oferă Google, Apple sau Amazon. Doar că aici costul e mult mai mic și poți profita prin intermediul abonamentului.

Fie că e un video sau sunt poze, fie că e o melodie din calculator sau altceva poți pune acolo ca să nu depinzi de un calculator sau telefon. Însă nu ideea de cloud e importantă, că ai o mulțime de opțiuni, ci că Digi | RCS-RDS oferă gratis stocare online la Fiberlink 500 și Fiberlink 1000.

Dacă ai cel mai ieftin abonament, atunci un pachet de 50 GB costă 3 lei pe lună, ceea ce-i chiar o nimica toată fața de ce cer alte servicii similare de la companii ca Google, Apple sau Microsoft. Ca să-ți faci o idee de cost între Digi | RCS-RDS și alte servicii, la Google plătești pentru aceeași cantitate de spațiu circa 3,5 lei pe lună. La Apple plătești aprox. 4,2 lei, iar la Microsoft tot cam atât (vinde pachet de 100 GB pe lună cu 1,99 dolari).

Spațiul maxim pe care îl poți obține e de 5 TB pentru care plătești 120 de lei pe lună. Prețul pentru cantitatea asta e același pentru orice tip de abonament. Dar dacă n-ai Fiberlink 1000, cei 50 GB te costă doar 3 lei pe lună. E prea puțin ca să nu profiți.

Factură la jumătate la Digi | RCS-RDS în perioada asta

Independent de opțiunea de mai sus, Digi | RCS-RDS are o campanie interesantă în derulare. E vorba că poți primi reducere la factură. Plătești cu 50% mai puțin.

Ideea e simplă: clienții care se portează în rețeaua Digi Mobil beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales, timp de 6 luni. Campania se adresează atât clienților noi, cât și celor existenți.

Campania e activă în cele peste 450 de puncte de prezență Digi din țară, pe site-ul digi.ro, prin intermediul agenților de vânzări de teren, dar și în regim telesales (call center). Ai toate detaliile despre campanie aici.

Etichete: