Decizie de ultimă oră la Kaufland: produs periculos pe rafturi. Toți clienții trebuie să afle urgent

Decizie de ultimă oră la Kaufland: produs periculos pe rafturi. Toți clienții trebuie să afle urgent

Retailerul Kaufland a luat o decizie de ultim moment și toți clienții sunt vizați de asta acum. E vorba de un produs periculos.

Kaufland a luat o decizie cu impact pentru toți clienții. A retras de la vânzare un produs extrem de periculos, iar cei care l-au cumpărat își pot primi banii înapoi, anunță lanțul de supermarketuri. Totul se face chiar și-n lipsa unui bon fiscal, care nu e necesar la predare.

Kaufland anunță că e vorba de produsul ”Newcential – Benzi pentru antrenament”, la care există posibilitatea desprinderii cuplajului. Drept urmare, acesta a fost retras de pe rafturi.

Kaufland, anunț de ultimă oră

Compania susține că cei care au cumpărat acest produs îl pot returna la orice magazin și nu e nevoie de bonul fiscal. Decizia a fost luată din motive ce ţin de protejarea consumatorilor. Benzile pentru antrenament se vindeau în magazine din data de 6 ianuarie 2021.

”La acest articol există posibilitatea desprinderii involuntare a cuplajului în anumite circumstanţe nefavorabile. Astfel, există un pericol de accidentare în timpul utilizării articolului. Pentru a proteja siguranţa consumatorilor, Kaufland a reacţionat imediat şi a retras de la vânzare produsul menţionat, din lotul cu numărul 1234261-4020”, a transmis compania.

Cei care au cumpărat acest produs se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal. Pentru informaţii, clienţii au la dispoziţie numărul de telefon al Centrului Relaţii Clienţi, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din reţelele Vodafone, Orange, Telekom, Upc România şi RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 – 17.00 sau în scris accesând www.kaufland.ro/contact.

Pe de altă parte, Kaufland desfășoară în această perioadă un concurs interesant. Lanțul de magazine a lansat acum câteva săptămâni un concurs special prin care a decis să le ofere clienților posibilitatea de a câștiga vouchere valorice în baza cumpărăturilor pe care le fac în magazinele sale din toată țara. Acum, acesta a intrat într-o nouă etapă, conform site-ului oficial.

Astfel, lanțul de supermarketuri a intrat în cea de-a doua etapă a concursului său. Acesta se va desfășura între 1 si 7 februarie, iar săptămâna aceasta clienții care cumpără produse din magazinele sale se vor bucura de reduceri și mai bune.

Concursul celor de la Kaufland se adresează exclusiv clienților care au Kaufland Card digital. Săptămâna acesta 4000 de vouchere valorive vor fi oferite clienților prin tragere la sorți, ele fiind egale cu valoarea cumpărăturilor făcute de ei pe parcursul acestei săptămâni.

Citește și: