Cum trimiți mesaje care dispar pe Signal, dar fotografii sau clipuri video

Cum trimiți mesaje care dispar pe Signal, dar fotografii sau clipuri video

Signal este una dintre cele mai populare aplicații de chat ale momentului, iar printre funcțiile sale speciale se numără expedierea de mesaje, fotografii și clipuri care dispar. Mai jos, voi explica particularitățile procesului de trimitere.

Mesajele care dispar sunt de două feluri pe Signal și funcționează în moduri diferite. Poți avea o conversație formată din mesaje care dispar cu una sau mai multe persoane care folosesc aceeași aplicație, iar acest detaliu îl definești ca parametru al conversației respective.

Când vine vorba de expedierea de conținut multimedia în format efemer, acela îl poți trimite în orice fereastră de dialog, strecurat printre poze sau clipuri video care nu vor dispărea imediat după vizionare. Ține de tine ce îți dorești să se întâmple.

view-once-toggle-and-send

Dacă vrei să trimiți o imagine sau un clip video pe care o persoană să-l vadă o singură dată, intră în fereastra de chat. Fă o fotografie sau un clip video. Ca alternativă, poți alege un video sau o poză din galerie. În colțul din stânga jos, înainte de a expedia conținutul, ai un semn de infinit într-un cerc format dintr-o săgeată. Apasă pe el și se va transforma în 1x într-un cerc.

Confirmă trimiterea printr-un tap în dreapta jos pe butonul tradițional de expediere. Este important de reținut că tu nu mai poți vedea acea imagine sau video după ce l-ai trimis, dacă nu cumva îl mai ai în galerie.

Destinatarul poate vedea imaginea sau clipul respectiv doar o singură dată printr-un tap pe View Photo.

Cel de-al doilea scenariu, al mesajelor care dispar, este accesibil printr-un tap pe numele persoanei cu care socializezi, în fereastra de dialog. După o atingere, vei întâmpina o fereastră precum cea de mai jos. Activează dispariție mesaje și alege o perioadă după care respectivele mesaje dispar din fereastra de dialog.

Ca o distincție importantă, pentru tine vor dispărea acele mesaje în timpul specificat de tine de la momentul expedierii. Din fereastra destinatarului vor dispărea după expirarea timpului specificat de tine din momentul în care au fost citite.

Cum trimiti mesaje care dispar pe signal

Citește și: