Cum îți schimbi adresa de email a contului de Netflix și de ce ai face-o

Cum îți schimbi adresa de email a contului de Netflix și de ce ai face-o

Netflix continuă să fie cel mai popular serviciu de streaming la nivel mondial. Important este să știi cum să profiți la maxim de funcționalitatea oferită.

În teorie, un cont de email poate fi pentru totdeauna. Din acest motiv, de exemplu, am o adresă de email din clasa a șaptea, în urmă cu câteva decenii. În practică, cei mai mulți oameni cu acces la internet pierd pe parcursul vieții accesul la diverse adrese de email. De exemplu, poate ți-ai creat contul de Netflix pe adresa de email de la muncă sau nu mai lucrezi acolo. Poate ai avut un serviciu de email contra cost și ai decis să nu mai lucrezi acolo.

Foarte mulți prieteni de ai mei și-au pierdut accesul la vechile adrese de email pe Yahoo pentru că și-au uitat parola și nu aveau nicio opțiune de recuperare a parolei, precum număr de telefon, definită în prealabil.

În cazul în care ai un cont de Netflix asociat unei adrese de email la care nu mai ai acces, cea mai bună soluție ar fi să înlocuiești respectiva adresă cu una de actualitate. Ai putea și să-ți creezi un cont nou, de la zero, dar ai pierde toate recomandările, profilele și alte setări pe care le-ai definit pe Netflix.

În orice caz, dacă ai decis că este bine să-ți schimba adresa de email din spate contului de Netflix, procedura este una care durează doar câteva minute și poate fi realizată atât de pe smartphone, cât și de pe mobil, cu condiția să folosești browserul tău preferat de internet, nu aplicația cu același nume.

Începi prin a accesa acest link – netflix.com/YourAccount. Te autentifici cu numele de utilizator și parola aferente contului. Apeși în partea de sus a noii ferestre pe Change email. Optezi pentru a primi un cod pe numărul de telefon pentru preveni o tentativă frauduloasă de modificare a contului. Tastezi codul primit prin SMS, îl confirmi și, odată ajuns pe noua pagină, tastezi adresa de email pe care dorești să o folosești de acum înainte. Confirmi schimbarea. Modificările vor intra vigoare în timp real și s-ar putea să fii nevoit să te autentifici din nou pe toate echipamentele cu noua adresă.

Citește și: