Cine este Allyis, partenerul Microsoft care face angajări masive în România: ce trebuie să știi despre compania americană

Cine este Allyis, partenerul Microsoft care face angajări masive în România: ce trebuie să știi despre compania americană

Allyis este un producător american de software care tocmai și-a anunțat intrarea pe piața muncii din România. Este, de asemenea, un partener strategic al Microsoft, detaliu foarte important pentru piața de IT de la noi.

Compania Allyis, indiferent dacă ai auzit sau nu de ea, vrea să aibă o prezență masivă în România într-un timp foarte scurt. Își propune ca în perioada imediat următoare să ajungă la 150 de angajați, motiv pentru care, a inițiat un proces agresiv de recrutare.

În ceea ce privește localizarea, Allyis a închiriat deja 1500 de metri pătrați la un etaj superior al AFI Park 4 și 5. Aceasta este cea mai mare tranzacție de închiriere a acestui an cu o companie nou intrată pe piață, conform datelor obținut de Profit.ro pe marginea acestui subiect.

Cine este Allyis, compania americană ajunsă în România

Allyis are sediul central lângă Seattle, în Statele Unite ale Americii. Pe lângă performanța de a fi un partener strategic pentru Microsoft, compania are birouri în India și Costa Rica. În consecință, sediul din România, la care se lucrează acum, este al patrulea pentru Allyis.

Înființată în 1996, Allyis a devenit un partener important pentru gigantul din Redmond. Pe lângă acea colaborare însă, are clienți precum Adobe, Starbucks, Apple, Disney sau Walmart. Compania de software este condusă de Rakesh Garg, Sarada Bharadwaj și Manish Samadarshi.

Biroul filialei din România este amplasat la un etaj superior al complexului de birouri AFI Park 4&5, de lângă mall-ul bucureștean AFI Cotroceni. Printre motivele pentru care a fost ales acolo, se numără și faptul că este la circa 500 de metri distanță de noul sediu central al Microsoft România, din cadrul complexului Campus 6.

La momentul de față, Allyis în România a reușit deja să angajeze aproximativ 100 de specialiști IT din țara noastră și vrea să ajungă rapid la 1500 de salariați, conform sursei citate. Pozițiile pentru care se fac angajări sunt support engineer, training program coordinator, java developer, content manager, CRM support engineer, project manager, area project manager și trainer/facilitator.