Cele mai interesante podcasturi vin de la HBO: planul ambițios al gigantului îl include pe Batman

Cele mai interesante podcasturi vin de la HBO: planul ambițios al gigantului îl include pe Batman

Determinat de faptul că unul din patru americani ascultă acum podcast-uri în fiecare săptămână, gigantul HBO Max și-a investit eforturile creative pentru a produce o listă de podcast-uri premiate.

Si asta, pentru a extinde și îmbunătății experiența de povestire a conținutului său premium.

Începând cu 2019, programul HBO Max Podcast a crescut de la patru podcast-uri la peste 25 de serii unice. Asta include podcast-uri însoțitoare populare și premiate pentru seriale de succes precum Cernobîl, Lovecraft Country și multe altele.

Acum, planurile sunt în curs de extindere. Dincolo de podcast-urile însoțitoare, gigantul HBO Max include și mult așteptatul Batman: Aventurile audio cu Jeffrey Wright, cu premiera în această toamnă.

Pentru a include originale audio cu scenarii precum foarte așteptatul „Batman: The Audio Adventures”, cu Jeffrey Wright. Mai sunt și podcast-uri de marcă, cum ar fi „HBO Max Movie Club”, pod-uri care se retrag din vasta bibliotecă de conținut a streamerului, atât titluri achiziționate, cât și licențiate, și multe altele.

Gluckstadt a adăugat: „Programul nostru crește atât de rapid datorită legăturii pe care le oferim fanilor cu emisiunile lor preferate. Podcast-urile sunt instrumente extraordinare pentru a extinde lumea emisiunilor și poveștilor HBO Max și abia așteptăm să vedem reacția tuturor la conținutul proaspăt care vine în acest an și în viitor. ”

Joshua Walker, Chief Strategy Officer la HBO Max declară  „Spectatorii noștri ne spun că, mai mult decât orice altă platformă de streaming, vor să discute și să disece programele HBO Max cu prietenii și familia pentru a extinde experiența emoțională după terminarea unui episod”.

El citează investiția colectivă a fanilor Max Podcast în programarea existentă ca definitorie pentru decizia companiei.

De asemenea, HBO își extinde parteneriatul cu Audacy pentru a include titluri precum Lovecraft Country Radio și The Chernobyl Podcast în biblioteca platformei de streaming.

Toate podcast-urile vor fi pe HBO Max, iar ”Batman: The Audio Adventures” disponibil inclusiv pe platformă.

Deci, simpatizanții seriei Batman pot fi încântați de faptul că HBO le oferă o platformă comună pe care pot să își discute părerile și opiniile despre subiect.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: