01 dec. 2021 | 09:35

Cele mai emblematice furturi din filme, exact înaintea finalului seriei La Casa de Papel

ACTUALITATE
Cele mai emblematice furturi din filme, exact înaintea finalului seriei La Casa de Papel

Odată cu episoadele finale din La Casa de Papel (Money Heist), care vor debuta vinerea asta (3 decembrie), fanii sunt nerăbdători să vadă ce îi rezervă viitorul găștii Dalí rămase, generând astfel o creștere de 700% a interesului de căutare pe Google. Dar ai vrea să știi care sunt cele mai emblematice scene de furturi din istoria filmului?

Acest lucru a inspirat Top10Casinos.com să descopere care scene de furt din filme le plac fanilor cel mai mult. După ce au analizat 43 de scene de furt pe baza unor factori precum vizionările YouTube, raportul de like/dislike de pe YouTube, evaluări și recenzii IMDb, acum le dezvăluie pe toate.

În fruntea listei de filme, cu un scor total de 8,06/10, se află o scenă din Inception (2010) a lui Christopher Nolan. Scena îi surprinde pe Cobb (Leonardo DiCaprio) și echipa sa infiltrăndu-se în subconștientul lui Fischer, care este ținta unui minuțios plan. După ce a acumulat până în prezent 478.149 de vizionări YouTube, raportul dintre like și dislike de pe YouTube este pe locul al treilea, cu o evaluare de 9,52/10.

Cele mai apreciate scene cu furturi din filme

Pe locul al doilea se află scena jafului de la pub din comedia de acțiune Snatch (2000), care prezintă trio-ul stângaci – Sol, Vinny și Tyrone – îndreptându-și armele către „Bullet Tooth” Tony, forțându-l să predea un diamant de 86 de carate. Cu un scor de 7,7/10, scena a adunat 2.293.762 de vizualizări pe YouTube și a câștigat un număr favorabil de recenzii pozitive pe IMDb, cu o evaluare medie de 8,22/10 pentru recenziile sale legate de furturi.

A treia pe listă (7.32/10) este scena de escrocherie din The Sting (1973). Adunând peste un milion de vizualizări pe YouTube, această scenă are împușcături și escroci pricepuți acționând ca agenți FBI năvălind într-un salon. Clasicul își merită cu siguranță ratingul de 8,3/10 pe IMDb.

Scena de furt bancar a lui Joker din The Dark Knight (2008) este cea mai vizionată pe YouTube. Fiind cel mai bine cotat (9/10) pe IMDb dintre cele 43 de filme analizate, scena jafului de bancă din The Dark Knight a ocupat, de asemenea, primul loc ca fiind cea mai urmărită scenă de furturi de pe YouTube, cu peste 90 de milioane de vizualizări. Cu 7,14/10, această scenă în care îl vedem pe faimosul Joker rămâne memorabilă.

Restul scenelor care au intrat în top 15 cele mai populare furturi din filme le poți vedea mai jos.