Cea mai spectaculoasă Dacia, disponibilă: cât costă SUV-ul de top de la Mioveni

Cea mai spectaculoasă Dacia, disponibilă: cât costă SUV-ul de top de la Mioveni

Dacia Duster 2021 sau Duster facelift este cel mai atrăgător SUV ieșit vreodată pe ușile de la Mioveni și se anunță a fi unul spectaculos. Acesta a fost reinventat complet comparativ cu ”rădăcinile” din 2013, când a apărut prima generație a bolidului.

Dacia Sandero facelift are un preț surprinzător de accesibil, având în vedere aspectul impozant și dotările cât se poate de actuale. Ca referință, bolidul împrumută mai multe elemente vizuale de la Sandero și Sandero Stepway, dar particularitățile tehnice sunt cele mai impresionante de până acum pe o Dacia. În plus, este primul autoturism de la Mioveni care integrează o consolă principală mai ridicată și un touchscreen central de 8 inci.

Dacia Duster 2021, facelift – cât costă

La momentul de față Dacia Duster 2021 a început să facă valuri în Marea Britanie. Cu această ocazie, avem și nu preț de achiziție pentru noul SUV. Acesta începe de la 13.995 de lire sterline sau aproape 81.000 ron.

În mod previzibil, ai o serie de opțiuni la care poți apela, inclusiv trei pachete de dotări cu nume sugestive care se reflectă în preț. Discutăm de Essential, Comfort și Prestige. Primul dintre cele trei include roți de 16 inci din oțel, un nou sistem automat de faruri în Y pe bază de LED, volan ajustabil, mod croazieră cu limitator de viteză, computer de board cu șapte funcții, DAB radio și aer condiționat manual.

Modelul Comfort are un preț de pornire de 15.495 de lire sterline sau 89.500 lei. Acesta vine la pachet cu roți de 16 inci din aliaj, oglinzi retrovizoare încălzite și ajustabile electric, mânere la portieră de culoarea caroseriei, lumini frontale de ceață. Interiorul are o tapițerie mai deosebită, scaun al șoferului ajustabil pe înălțime cu suport lombar, volan din piele, senzor de parcare pe spate cu cameră video și un sistem de infotainment de 8 inci cu suport pentru Android Auto și Apple CarPlay.

Cea mai scumpă este versiunea Prestige cu un preț de 16.995 lire sterline sau 98.000 lei. Aceasta include tot ce am menționat mai sus, dar și roți de 17 inci din aliaj, oglinzi gri din quartz, geamuri fumurii pe spate și un parbriz acustic. La interior, ai aer condiționat automat, intrare în mașină fără cheie, mai multe camere video, senzor de parcare frontal, sistem de avertizare al punctului mort, scaune încălzite și un sistem de navigație de 8 inci cu conectivitate wireless pentru Android Auto și Apple CarPlay.