Cea mai ciudată funcție dintr-o populară aplicație de agățat: ce se întâmplă cu pozele în bikini

Cea mai ciudată funcție dintr-o populară aplicație de agățat: ce se întâmplă cu pozele în bikini

Deși s-ar putea să fi auzit doar de Tinder în ultimii ani, există foarte multe aplicații care pretind să faciliteze găsirea unui partener. Bumble este una dintre cele mai ciudate, dar și interesante.

Spre deosebire de Tinder sau Grindr, Bumble pretinde să faciliteze trei tipuri de interacțiuni. Te ajută să-ți găsești o persoană pentru o posibilă relație afectivă sau fizică, dar promite să faciliteze și înfiriparea unor relații de prietenie sau networking. Dintr-un punct de vedere, te ajută să-ți găsești parteneri de foarte multe feluri și este cât se poate de flexibilă, până la un moment dat.

Dacă ești o persoană de sex feminin, Bumble nu te lasă să postezi fotografii cu tine în bikini, decât dacă ești în afara căminului, unde se consideră că un costum de baie este folosit în contextul său obișnuit. În cazul în care ți-ai cumpărat un costum de baie nou sau știi tu unul pe care îl ai și te avantajează în a atrage potențialii admiratori, dacă te imortalizezi cu el în casă, fotografia va fi ștearsă.

Cei de la BuzzFeed au raportat inițial schimbarea de politică a creatorilor Bumble, după ce creatorii aplicației au șters o imagine în costum de baie a artistei Cali Rockowitz. Ideea este cât se poate de simplă. Dacă ești în sutien, chiar și dacă ai pantaloni până în pământ, nu ai voie să faci fotografii pe care să le atașezi profilului tău de pe Bumble, dacă au fost imortalizate în confortul căminului. Sunt șterse automat până și fotografiile în care cineva apelează la artificii software precum Photoshop pentru a părea că se află în afara căminului.

Deși consecințele acelei schimbări de politică au devenit mai evidente în 2020, se pare că ideea din spate a fost implementată în 2016 și a vizat în principal selfie-urile în baie fără niciun accesoriu vestimentar. Imaginile cu bikini în interiorul căminului au fost doar o victimă colaterală. În contextul în care restricția nu se aplică la bărbați, sub nicio formă, regula a dat naștere multor dezbateri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: