Ce trebuie să știi despre Call of Duty: Vanguard, cel mai nou joc

Ce trebuie să știi despre Call of Duty: Vanguard, cel mai nou joc

Bătălii influente din cel de-al doilea război mondial, soldați de elită și plaja plină de rămășițele avioanelor de epocă. Da, este Call Of Duty : Vanguard lansat de Activision.

Ca și jucător în campania sigle player ”Schimbați fața istoriei” experimentezi lupta eroilor Task Force One. Pregătești scena forțelor speciale așa cum o ști deja, dacă ești jucător de Call of Duty. Patru eroi pot fi jucați, care depășesc disperarea și haosul războiului.

Care sunt cei patru eroi?

Soldatul Lucas Riggs, din Batalionul 20, Divizia a 9-a a infanteriei australiene din Armata Britanică. Sergentul Arthur Kingsley din Batalionul 9 al Parașutiștilor Britanici. Locotenetul Eadw Jackson, din Escadronul 6 a Marinei Statelor Unite. Locotenetul Polina Petrova din divizia 138 a Pușcașilor din Armata Roșie.

În timp ce schimbi soarta umanității, povestea este captivantă, călătoria remarcabilă iar soldații din oțel. Vei experimenta bătălii epice ale celui de-al doilea război mondial. Poate fi vorba de lupte împotriva câinilor din Midway sau  apărare a Stalingradului cu precizie de lunetist. Vor fi zboruri aeriene peste Franța sau explozii cu forțe din prima linie din Africa de Nord.

Este o campanie foarte antrenantă și crudă. E aceeași dinamică cu care ești obișnuit la Call Of Duty. Îți vei testa puterea și rezistenta pe fronturi. Cicatricile de luptă vor fi cele care spun că ai luptat cu speranță că vei triumfa.

Pentru multiplayeri, Call Of Duty a pregătit 20 de hărți de lansare și mai multe moduri de a juca. 16 dintre ele construite pentru jocul de bază. El oferă o mare varietate de medii, foarte diverse, alimentate cu adrenalină. Pe măsură ce înaintezi, vei deveni unul dintre operatorii originali ai forțelor speciale.

Versiunea Zombi va fi o experiență brutală, captivantă dezvoltată de Treyarch. Vanguard prezintă un nou mod de a juca Zombie. Vei găsi ororile de nedescris ale Zombilor Războiului Rece de la Black Ops.

Call od Duty: Warzone este pregătit să facă istorie cu o nouă hartă principală. Ea va continua, de asemenea, să semene cu experiențele din trecut. Jucătorii din Modern Warfare, Black Ops Cold War pot aștepta cu nerăbdare și Vanguard, pentru că răbdarea le va fi răsplătită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: