Ce a putut spune Lucian Mîndruță despre Iohannis și gestul acestuia după incendiul de la Matei Balș

Ce a putut spune Lucian Mîndruță despre Iohannis și gestul acestuia după incendiul de la Matei Balș

Lucian Mîndruță l-a ironizat pe președintele țării pe Facebook. Iată de la ce a pornit totul.

Realizatorul TV Lucian Mîndruță a făcut, sâmbătă, pe Facebook, o comparație între vaccinarea președintelui Klaus Iohannis și mersul la schi la o zi după tragedia de la Spitalul Matei Balș. El a spus că ambele au fost momente de PR, doar că unul a fost bun și altul prost.

„Cel mai bun moment de PR al anului: Iohannis la vaccin. Cel mai prost moment de PR al anului: Iohannis la schi. În ambele situații s-au folosit mușchii, dar n-au fost inspirați de fiecare dată”, a scris Mîndruță, conform unei postări de pe pagina sa oficială de Facebook.

Lucian Mîndruță e de părere că nu e bine pentru imaginea președintelui ceea ce a făcut

Lucian Mîndruță continuă: „Văd că lumea întreabă care e problema. Păi, să va explic: Iohannis e președinte, iar la români asta are și o componentă puternică de paternitate. E părintele națiunii, că vrea sau că nu vrea. A fost un rol excelent jucat la vaccin”.

„În calitate de părinte trebuie să arate empatie. Cineva întreabă “trebuia să meargă și la priveghi?”. NU. Dar trebuia să arate empatie. Să înțeleagă puterea imaginilor. Să înțeleagă că sunt momente în care NU E BINE PENTRU CAUZA LUI și a unora dintre cei care l-au votat să livreze imagini cu care oponenții lui să-l poată lovi”, a adăugat realizatorul TV.

Realizatorul TV spune că nu sărbătorește „gafele președintelui”, dar „nu pot să le trec cu vederea, ca simplu cetățean care își dorește ca România să fie mai puțin populistă și mai solidară și empatică”.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost surprins pe pârtia de schi de la Păltiniş, la o zi de la tragedia de la Institutul Matei Balş din Capitală, unde au murit șase oameni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: