Cât de deștept este un TV în 2021: noile smart TV-uri de la Sony ”văd” lumea ca tine

Cât de deștept este un TV în 2021: noile smart TV-uri de la Sony ”văd” lumea ca tine

Este dificil să mai promovezi TV-uri revoluționare în 2021, dar noile creații de la Sony s-ar putea să fie suficient de deștepte încât să justifice prețurile extravagante.

Sony și-a dezvăluit noua gamă de TV-uri pentru 2021 și, ca în fiecare an, există ceva pentru fiecare buzunar. Cele mai multe inovații, însă, se regăsesc în modelele de top, cu prețuri pe măsură. Nu trebuie însă neglijat faptul că toate creațiile dezvăluite în această săptămână vin la pachet cu HDMI 2.1, un upgrade important pentru cea mai utilizată interfață de pe mapamond.

Deși s-ar putea să mai ai de așteptat câteva săptămâni până le vei vedea pe rafturile magazinelor de la noi, creațiile de vârf de la Sony se laudă cu un procesor XR Cognitiv. Acesta promite să analizeze informația afișată într-un cadru precum creierul uman și să ”optimizeze” sau proceseze cu prioritate zonele importante pentru tine.

Cel mai impozant model cu noul procesor este Sony Bravia XR Master Series A90J OLED cu diagonala de 65 de inci. Dincolo de numele pretențios însă, acesta este un gadget cât se poate de futurist, dacă nu era evident din designul din imaginea de mai sus. Costă aproximativ 4000 de dolari , dar îl poți achiziționa în varianta de 55 de dolari cu aproximativ 1000 de dolari mai ieftin. Comparativ cu generația anterioară de OLED-uri de la Sony, vechiul model de 65 de inci costă acum 3000 de dolari, cât varianta actuală de 55.

În cazul în care nu vrei să investești atât de mulți bani într-un OLED, poți merge un LCD de ultimă generație din seria X80J cu un procesor de imagine avansat, rezoluție nativă 4K, cea mai nouă versiune de Android TV și acces la serviciul de streaming proprietar Bravia Core. Acesta costă doar 950 de dolari în versiunea de 55 de inci și 1150 de dolari în varianta cu 10 inci mai mult. Pentru mai multe detalii despre toate modelele noi de TV-uri de la Sony, poți arunca o privire pe clipul de mai jos.

Citește și: