Cât costă Dacia Duster face-lift: prețul oficial pentru cel mai extravagant SUV de la Mioveni

Cât costă Dacia Duster face-lift: prețul oficial pentru cel mai extravagant SUV de la Mioveni

Au trecut doar câteva zile de când au ajuns online imagini oficiale și un clip video cu noua Dacia Duster face-lift. Acum, avem și prețuri pentru cel mai nou SUV de la Mioveni.

SUV-ul Dacia Duster face-lift, cea de a doua ediție a autoturismului de teren românesc, va fi disponibil în curând pentru precomenzi. Dacă te încântă ceea ce ai văzut deja în spațiul online despre viitoarea mașină, o poți comanda începând cu luna septembrie a acestui an.

La nivel local, pe piața din România, noile prețuri nu au fost comunicat încă de Dacia. Pe de altă parte, în Franța, unde noul Duster va fi disponibil din luna iulie a acestui an, nu doar că avem prețuri oficiale, dar știm și care vor fi versiunile de echipare.

Dacia Duster face-lift, mai scumpă: ce trebuie să știi

Dacă ești fascinat de noul SUV de la Mioveni, vei plăti câteva sute de euro din start, pentru aceleași dotări ca înainte. Practic, prețul de pornire este semnificativ mai mare, dar dacă te simți generos, poți plăti pentru niște particularități interesante.

Înainte de facelift, variante de echipare Access costă 12.490 euro, fiind echipată cu TCe 90 4×2 sau cu ECO-G, integrând un minim de dotări standard, printre care limitator de viteză, computer de bord, geamuri electrice față, lumini de zi LED.

Tot în cazul versiuni vechi de Duster, echiparea Essentiel costa 15.500 euro, cu aceleași motoare, la care se mai adaugă diferite echipamente, printre care aer condiționat manual, jante de oțel de 16 inci, banchetă rabatabilă fracționat. Echiparea superioară, Confort, începe de la 16.600 euro, cu cele două motoare. Prestige începe de la 17.700 euro și ajunge la 22.200 de euro, cu motor diesel și tracțiune integrală. Motorul Blue dCi 95 4×2 costă începând de la 15.300 euro, pe versiunea Acces, iar dCI 115 începe de la 20.000 de euro, pe Essentiel (4×4), conform profit.ro.

Să vedem însă care sunt prețurile noi, pentru Dacia Duster face-lift. În primul rând, nu mai există versiune Access și dispare, de asemenea, motorul TCe 90, respectiv diesel-ul de 95 CP.

Pe versiunea Essential, motorul ECO-G costă 14.490 euro, dar ies din dotarea standard anumite echipamente. De exemplu, aerul condiționat manual devine opțional și costă 900 de euro. Noua echipare Comfort începe de la 16.850 euro, cu motorul GPL, și costă 21.150 euro pentru noul motor de 150 CP cu cutie automată EDC. Pentru diesel, prețul la această echipare este de 19.350 euro 4×2 și 21.650 euro 4×4. Cea mai scumpă versiune pentru clienții francezi va fi Prestige, la 22.900 euro cu motor diesel și tracțiune integrală. dotari-duster-fl-franta-iunie-2021

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: