Camera web 4k: cât plătești pentru calitatea ireproșabilă

Camera web 4k: cât plătești pentru calitatea ireproșabilă

Telemunca a agravat în continuare deficiențele camerelor încorporate pentru laptop. Majoritatea camerelor web au o rezoluție de 720p sau 1080p. Totuși. poți opta pentru camera web care oferă o calitate 4k, astfel că te va ajuta nu numai în munca de-acasă cât și în conversațiile cu prietenii și familia.

Chiar dacă laptopul vine echipat cu o cameră destul de slabă din punct de vedere al rezoluției, poți achiziționa o cameră web separată, în cazul în care dorești o calitate superioară. O altă cameră web 4K a fost lansată de Dell, fiind numită Web UltraSharp și este capabilă să înregistreze imagini 4K cu până la 30 de cadre pe secundă, toate aceste lucruri la 200 de dolari.

La fel ca Razer Kiyo Pro, la un preț similar, camera Dell de 8,3 megapixeli are și un senzor Sony Starvis, utilizat în mod normal în camerele de supraveghere. Tehnologia promite să ofere rezultate reale chiar și în condiții de lumină slabă, în timp ce un mod opțional HDR funcționează pentru a echilibra culorile în setări mai luminoase. ,

Dell a adăugat, de asemenea, câteva caracteristici care ar trebui să facă camera web mai versatilă pentru streamerele live și apelanții de conferință. Poți alege între trei câmpuri vizuale prestabilite: Imaginea implicită de 90 de grade pentru a arăta mai mult din fundal, o vizualizare de 78 de grade care se apropie ușor de tine, și un unghi îngust de 65 de grade pentru prim-planurile feței.

Camera web 4k beneficiază de un zoom digital 5x

Există, de asemenea, zoom digital de 5x și o funcție de încadrare automată AI, care te menține centrat în cadru chiar și atunci când te deplasezi. Acesta din urmă este deja disponibil pe numeroase afișaje inteligente și dispozitive de chat video, inclusiv Amazon Echo Show 10 și gama Portal Facebook, și chiar cel mai recent iPad Pro.

O caracteristică mai răspândită a camerei web inclusă aici este capacul pentru confidențialitate, care îți permite să fixezi capacul peste obiectiv atunci când dorești să nu fii văzut. În plus, poți atașa magnetic capacul în spatele camerei web, astfel încât să nu o pierzi.

Camera Dell este, de asemenea, certificată pentru Microsoft Teams și Zoom, ceea ce înseamnă că a fost testată pentru a dovedi că răspunde bine cu aceste servicii de chat video. La fel ca vechiul 4K Brio, aceasta acceptă și autentificarea Windows Hello. Camera web UltraSharp este disponibilă în întreaga lume acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: