Bicicleta electrică de la Harley-Davidson, disponibilă. Cât costă modelul retro

Bicicleta electrică de la Harley-Davidson, disponibilă. Cât costă modelul retro

Producătorul american Harley Davidson a început vânzările pentru ediția limitată a bicicletei electrice, de inspirație retro. Primele biciclete electrice produse de el nu au inclus acest model.

Harley Davidson cunoscut pentru bicicletele sale masive și zgomotoase își vinde, acum, bicicleta electrică MOSH-TRIBUTE. Prima eBike din seria S1, în ediție limitată, este disponibilă pentru precomandă. Când Serial 1 a fost lansată în octombrie 2020, primul eBike prezentat publicului a fost un prototip uimitor inspirat din  motocicleta de epocă.

Ediția limitată MOSH-TRIBUTE surprinde cu aspectul său retro. Ea păstrează fidel prototipul original, inclusiv vopseaua bogată în negru lucios cu grafică aurie. Anvelopele Schwalbe Super moto-X cu ton alb este exact contrastul care o  face atât de autentică și specifică pentru aceste model. Modelul MOSH-TRIBUTE este un concept parcă desprins din anii 1950, cu un aspect elegant și în același timp retro.

Șaua din piele, de culoarea mierii, este realizată manual. Mânerele asortate de la Brooks England și scutul din alamă ștampilat dau un plus de eleganță bicicletei electrice.  În spatele vopselei și a componentelor speciale, MOSH-TRIBUTE păstrează toate caracteristicile și funcționalitatea modelului standard MOSH/CTY. Din el fac parte centura Gates Carbo Drive și motorul puternic Brose. De asemenea, frânele cu disc hidraulic TRP care sunt direcționate intern de cabluri fine și iluminare integrată.

Finisajele ediției limitate ale producătorului american sunt de categorie premium având tehnologie adăugată și componente exclusive. Funcționalitatea este aceeași iar bateria de 529Wh are o autonomie de 170 de kilometri, în funcție de modul de folosire și opțiunile de drum. Modelul MOSH-TRIBUTE este un concept parcă desprins din anii 1950, cu un aspect elegant și în același timp retro.

Cât costă modelul vintage Harley Davidson?

Deocamdată, producția seriei este limitată la 650 de bucăți, din care jumătate vor fi pentru Statele Unite ale Americii, iar cealaltă jumătate pentru Europa. Modelul vintage este disponibil pentru precomandă, și costă 5.999 de dolari. Clienții interesați o pot căuta de site-ul web al companiei. Livrările vor începe în al patrulea trimestru al acestui an.

Citește și: