Banca Transilvania face schimbări importante. Toți clienții trebuie să știe asta chiar acum

Banca Transilvania face schimbări importante. Toți clienții trebuie să știe asta chiar acum

Banca Transilvania a făcut un anunț important: o serie de schimbări foarte importante pentru clienții săi din toată România. Toți clienții băncii trebuie să știe chiar acum despre aceste modificări.

Mai exact, cei de la BT au luat decizia de a actualiza aplicația NeoBT pentru a implementa o serie de noutăți foarte importante pentru experiența de care au parte clienții care o folosesc pentru a-și administra serviciile bancare acum.

Ce trebuie să știe toți clienții de la Banca Transilvania

Banca Transilvania oferă aplicația NeoBT pentru iPhone și Android în acest moment, ambele versiuni fiind actualizate de către instituția financiară din România. Deci poți să instalezi actualizarea pe ambele. Este vorba despre aceeași listă de noutăți care este menționată de către BT atât pentru versiunea iOS, cât și pentru cea Android a aplicației sale. Așadar, în ambele situații ne putem bucura de exact aceleași modificări pentru aplicațiile sale.

BT spune că noua versiune a aplicației sale NeoBT oferă posibilitatea de a controla accesul la ea de pe oricare dintre telefoanele iPhone și Adroid de pe care o folosim. Mai mult decât atât, Banca Transilvania a implementat noile metode sigure de autorizare a plăților, așa cum a făcut și în cazul aplicației BT Pay. Deci, în mod normal, ar trebui să o putem folosi și pe aceasta pentru a autoriza orice fel de plăți pe care le facem online.

Cei de la BT spun de asemenea că au îmbunătățit interfața prin care ne permit să facem schimburi valutare în aplicația NeoBT. Așadar, experiența de folosire pentru aceasta ar trebui saă fie îmbunătățită. Mai mult, BT spune că a implementat și alte schimbări menite să facă experiența de utilizare a NeoBT una mult mai bună.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari bănci din România, iar aplicațiile sale NeoBT sunt disponibile pentru descărcare gratuită prin App Store și Google Play Store.