Auchan face anunțul zilei pentru toți românii: e vorba de peste 4.000 de produse în 18 orașe

Auchan face anunțul zilei pentru toți românii: e vorba de peste 4.000 de produse în 18 orașe

Auchan a venit cu un anunț important pentru românii care caută metode alternative de a-și face cumpărăturile. Și nu mai e vorba doar de orașele mari.

Retailerul a anunțat că, din 17 februarie, peste 4.000 de produse din oferta celor 33 de hipermarketuri Auchan vor putea fi comandate prin Glovo. Serviciul este disponibil în toate cele 18 orașe în care retailerul este prezent, livrările fiind efectuate în maximum 60 de minute de la plasarea comenzii.

Produsele sunt din categorii precum fructe și legume, preparate de brutărie, mezeluri, lactate, produse din carne, dar și produse cosmetice, de înfrumusețare, pentru îngrijirea grădinii și curățenia casei, jucării sau electrocasnice.

Cumpărăturile comandate astfel de clienți vor fi livrate de Glovo din cele 33 de hipermarketuri Auchan din Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara.

Potrivit celor două companii, nu există o valoare minimă a comenzii, iar costul livrării va porni de la 11,99 lei și poate ajunge până la 15,99 lei, în funcție de orașele în care serviciul este disponibil.

Auchan a anunțat, la începutul anului, parteneriat cu foodpanda

Din ianuarie, Auchan a anunțat că va asigura livrarea de produse prin foodpanda. În primă etapă, serviciul a fost disponibil în Brașov și Iași, dar urmează să fie extins la nivel național în primul trimestru din 2021.

Față de parteneriatul cu Glovo, livrarea produselor solicitate e promisă tot în maximum 60 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicație, dar cu valoarea minimă a unei comenzi de 50 lei.

La acel moment, compania a anunțat și că gama de servicii aferente magazinului auchan.ro include în prezent 3 opțiuni de punere la dispoziție a comenzilor online: serviciul gratuit Click & Collect, disponibil în toate hipermarketurile, livrarea la domiciliu la nivel național, precum și serviciul gratuit Drive, disponibil din noiembrie 2020 în 31 de hipermarketuri din rețeaua retailerului.

Citește și:
Etichete: