Vestea zilei de la Auchan: e vorba de peste 4.000 de produse și acești români trebuie să afle urgent

Vestea zilei de la Auchan: e vorba de peste 4.000 de produse și acești români trebuie să afle urgent

Auchan a făcut anunțul pe care mii de români îl așteptau încă din 2020. Magazinul se adaptează vremurilor și schimbă felul în care îți faci cumpărăturile.

Din această lună, Auchan va asigura livrarea de produse prin foodpanda. În primă etapă, serviciul va fi disponibil în Brașov și Iași. Urmează să fie extins la nivel național în primul trimestru din 2021.

Odată cu acest parteneriat, clienții vor putea comanda din secțiunea Shops / Magazine a foodpanda și au la dispoziție peste 4.000 de produse comercializate de Auchan.

Produsele disponibile în aplicație fac parte dintr-o selecție vastă de categorii, printre care se numără: lactate, mezeluri, carne, pește, băcănie, băuturi, fructe și legume, brutărie, cofetărie, produse destinate îngrijirii personale, pentru animalele de companie, pentru timp liber, casă și curățenie, pentru grădină și exterior, jucării, dar și electrocasnice, produse hi-tech, multimedia sau din segmentul auto.

Pentru început, serviciul de livrare a produselor din magazinele Auchan prin foodpanda va fi disponibil pentru cele două hipermarketuri din Brașov: Auchan Coresi și Auchan Brașov Vest, precum și pentru Auchan Iași. În prima parte a anului 2021 serviciul va fi extins la nivel național, în toate orașele din țară în care operează cele două companii.

În cât timp îți vin produsele de la Auchan

Livrarea produselor solicitate se face în maximum 60 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicație. Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei. Intervalul orar în care se pot efectua comenzi va fi similar programului de funcționare al hipermarketurilor Auchan, între orele 10 și 21.

Potrivit Auchan, gama de servicii aferente magazinului auchan.ro include în prezent 3 opțiuni de punere la dispoziție a comenzilor online: serviciul gratuit Click & Collect, disponibil în toate hipermarketurile Auchan, livrarea la domiciliu la nivel național, precum și serviciul gratuit Auchan Drive, disponibil din noiembrie 2020 în 31 de hipermarketuri din rețeaua retailerului.

Prin intermediul acestuia, clienții pot plasa comenzile prin aplicația sau magazinul online, acestea fiind pregătite pentru ridicare în maximum două ore și aduse la mașină, în zonele special marcate din parcarea hipermarketului selectat, în 3 minute de la sosirea clientului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: