Anunțul zilei de la Lidl. Surpriza pe care a pregătit-o pentru toți clienții din țară

Anunțul zilei de la Lidl. Surpriza pe care a pregătit-o pentru toți clienții din țară

Lidl România are o nouă surpriză foarte interesantă pentru clienții săi din toată țara chiar de astăzi. Marele lanț de supermarketuri a făcut anunțul oficial cu doar câteva ore în urmă pentru noi toți.

Astfel, conform celor de la LIDL România, săptămâna aceasta sunt oferite noi promoții speciale pentru toți clienții în cadrul magazinelor sale. Este vorba despre reduceri disponibile doar prin intermediul aplicației LIDL Plus, cea lansată în cursul anului trecut.

Lidl România are oferte speciale începând de azi

Retailerul german prezintă chiar aici unele dintre produsele care pot fi cumpărate cu noile cupoane gratuite cu reduceri pe care le oferă în cadrul aplicației LIDL Plus pentru clienții din toată România. Astfel, vorbim despre o nouă selecție de produse foarte interesante care sunt disponibile pentru clienții retailerului din toată țara. Reducerile variază în funcție de tipul de produs pe care dorim să îl cumpărăm în momentul de față, diverse opțiuni fiind oferite.

Lanțul de hypermarketuri actualizează în mod constant toate ofertele care sunt disponibile pentru clienții din toată țara. Cele de săptămâna aceasta vor expira peste doar câteva zile. Pentru a profita de aceste oferte speciale pe care retailerul le are, va trebui să mergi în secțiunea specială din cadrul aplicației LIDL Plus, pentru a activa toate promoțiile care sunt oferite pentru toată lumea în momentul de față.

Retailerul german impune de asemenea afișarea cupoanelor la casele de marcat în momentul în care facem cumpărăturile în magazine, pentru ca ofertele să fie activate pentru noi În acest sens, este important să ai activate toate aceste reduceri înainte să ajungi într-un magazin al celor de la LIDL România. Astfel, vei fi 100% sigur că nu ratezi vreuna dintre promoțiile grozave disponibile în momentul de față pentru noi, în toate magazinele din țară.

Retailerul va înlocui ofertele actuale la începutul săptămânii viitoare cu o serie de promoții noi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: