Anunțul zilei de la Lidl pentru toți românii: se întâmplă în magazine

Anunțul zilei de la Lidl pentru toți românii: se întâmplă în magazine

Deși e încă iarnă, ne gândim toți la sosirea primăverii. Și nu e foarte departe. Iar Lidl începe primăvara cu oferte grozave pentru toți clienții din țară.

Lidl România, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din țara noastră, a anunțat o decizie care aduce și mari surprize pentru clienții săi din toată România în momentul de față. Mai exact, după ce a hotărât să le ofere clienților din toată țara produse speciale pentru 14 februarie, cei de la LIDL România au decis să aducă în toate magazinele inclusiv mărțișoare cu două săptămâni înainte de 1 martie.

Lidl aduce primăvara mai repede în toată țara

Retailerul german știe foarte bine cât de mare este interesul românilor pentru acest tip de produse, astfel că a luat decizia de a le oferi oamenilor exact ceea ce îi interesează, înainte ca 1 martie să vină. Tradiția din România de a oferi mărțișoare începând cu 1 martie este nelipsită în fiecare an. Acum poți să alegi să faci o vizită în magazinele retailerului din toată țara, pentru a te bucura și a-i bucura și pe cei apropiați cu toate promoțiile care sunt disponibile și de care poți profita.

Retailerul a făcut o selecție de mărțișoare foarte interesante pentru 1 martie. Și chiar aici poți consulta și catalogul cu ofertele și promoțiile disponibile în toate magazinele din țară. Retailerul german alege întotdeauna doar produsele cele mai bune pentru clienții care sunt dornici să profite de diverse sărbători. La fel se întâmplă și cu produsele disponibile pentru Valentine’s Day.

Lanțul de supermarketuri are în mod constant oferte speciale de acest gen în România pentru toți clienții din toată țara. Iar această selecție destul de mare de mărțișoare îi vor bucura pe toți clienții săi. Așadar, toate aceste mărțișoare pe care le pun la vânzare vor fi disponibile începând cu data de 11 februarie, dacă vrei să fii pregătit din timp.

 

Citește și: