02 mart. 2021 | 12:00

Anunțul zilei de la Lidl. Oferă aceste produse gratuit pentru toți clienții din țară. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de ofertă

CHESTII
Anunțul zilei de la Lidl. Oferă aceste produse gratuit pentru toți clienții din țară. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de ofertă

LIDL România își bucură clienții din toată țara cu o veste grozavă despre care toți românii ar trebui să știe. Iată ce surprize a pregătit retailerul pentru noi.

Mai exact, toți cei care cumpără produse de la LIDL România și o fac folosind aplicația LIDL PLus, beneficiază de taloane răzuibile care au diverse premii care sunt oferite gratuit de către lanțul de supermarketuri în țara noastră.

Retailerul german le oferă clienților din țara noastră posibilitatea de a primi taloane razuibile care conțin fie vouchere valorice de care ei se pot bucura în momentul de față în toate magazinele din țară, fie vouchere cu reduceri pentru diverse produse.

Lanțul de supermarketuri oferă aceste taloane răzuibile doar după ce clienții săi din toate magazinele din țară ajung la casă și scanează un talon răzuibil folosind aplicația LIDL Plus. După ce primești gratuit acest talon răzuibil, ai șapte zile la dispoziție pentru a vedea ce îți este oferit gratuit.

Retailerul spune de asemenea că dacă îți este oferit gratuit și un produs fizic, atunci ai la dispoziție trei zile de la răzuire pentru a merge într-un magazin și a cere să îți fie predat. LIDL România impune aceste condiții pentru ca toți clienții săi să se poată bucura de promoții, dar fară să existe probleme în ceea ce privește distribuirea lor.

Lanțul de magazine oferă aceste taloane răzuibile de foarte multă vreme și, după cum se prezintă lucrurile, nu intenționează să renunțe prea curând la a le mai oferi pentru toți cei interesați de ele.

S-a aflat adevărul: de unde vin produsele vândute de Lidl în România

Cu o prezență pe piața de retail din România cu 250 de magazine, Lidl este unul dintre cei mai puternici furnizori de produse alimentare din țara noastră. Compania a dezvăluit recent de unde provin mărfurile pe care le cumpără românii de la raft.

Se pare că Lidl beneficiază de colaborarea cu 351 de furnizori locali, cu 9,7% mai mulţi decât în 2017. Aceștia aprovizionează tot sortimentul magazinelor, inclusiv produsele care sunt „in-out“, adică sezoniere sau temporare.

De asemenea, Lidl colaborează cu 276 de furnizori locali în ceea ce privește aprovizionarea sortimentului permanent. Și la acest capitol, compania înregistrează o creștere a numărului de furnizori față de anii precedenți. Vorbim despre un procent cu cu 8,2% mai mare decât în anul 2017.