Anunțul zilei de la Kaufland. Se întâmplă cu aceste produse și toți clienții sunt vizați

Anunțul zilei de la Kaufland. Se întâmplă cu aceste produse și toți clienții sunt vizați

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanțuri de hypermarketuri din România, are un anunț de ultimă oră pentru toți clienții din toată țara. Iată ce oferă lanțul de magazine în mod gratuit.

Astfel, astăzi a început ultima etapă a concursului prin care Kaufland le oferă clienților din toată țara posibilitatea de a câștiga vouchere valorice pentru cumpărăturile pe care le fac atunci când îi vizitează magazinele din toată România.

Kaufland are un concurs special chiar săptămâna aceasta

Lanțul de hypermarketuri a intrat acum în ultima etapă a concursului prin care oferă mii de vouchere valorice pentru clienții din toate magazinele din țară. Este vorba, în această ultimă etapă, de încă 4000 de vouchere pe care le dă lanțul de magazine. Așadar, cei de la Kaufland au decis să ofere 4000 de vouchere în valoare de două sute de lei fiecare pentru clienții din toată România care aleg să își facă cumpărăturile din magazinele sale. Există, însă, și o condiție pentru acest concurs: clienții trebuie să folosească și aplicația Kaufland Card, pentru care e necesar un card digital.

Kaufland le oferă astfel clienților din toată România posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 4000 de vouchere dacă aceștia cheltuie 50 de lei în cadrul magazinelor sale și înregistrează totul în aplicație. Kaufland Card este cheia pentru a participa la acest concurs, iar asta deoarece achizițiile sunt înregistrate prin intermediul acestei aplicații. În acest mod sunt verificați câștigătorii, înainte de a li se acorda premiile pe care le oferă lanțul de hypermarketuri.

Lanțul de magazine încheie acum un concurs care a durat o lună de zile. În cadrul acestui concurs oferă nu mai puțin de 16.000 de vouchere cu o valoare foarte mare, iar asta pentru că în unele săptămâni ele au avut și valori de o mie de lei. Practic, Kaufland a oferit o bază uriașă de premii pentru românii din toată țara, cu 16.000 de premii care au adus multă bucurie în rândul clienților din țară. Și cu siguranță premiile nu se vor opri aici.

Retailerul va termina săptămâna aceasta acest concurs. Așa că trebuie să te grăbești să profiți de această oportunitate. Însă mai mult ca sigur vom vedea și alte concursuri cu cel puțin la fel de multe premii oferite în săptămânile următoare.

Citește și: