Anunțul zilei de la Kaufland: schimbări în magazinele din țară și sunt vizați toți clienții

Anunțul zilei de la Kaufland: schimbări în magazinele din țară și sunt vizați toți clienții

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanțuri de hypermarketuri din România în momentul de față, a făcut un anunț oficial pentru toți clienții din țară.  Iată despre ce e vorba în continuare.

Mai exact, cei de la Kaufland au decis să lanseze de astăzi noile promoții speciale pentru cardul digital pe care îl oferă pentru clienții din toată țara. Acest lucru înseamnă că ne putem bucura de noi prețuri reduse pentru produsele care sunt disponibile pe rafturile magazinelor.

Kaufland are oferte începând chiar de astăzi

Lanțul de magazine a creat un card digital numit Kaufland Card. Acesta poate fi folosit de către clienții din toată România pentru a se bucura de oferte speciale la produse care nu pot fi cumpărate la preț redus fără el. Este vorba astfel despre oferte standard pe care Kaufland le oferă pentru toată lumea, dar și despre unele speciale care sunt oferite personalizat. Acestea sunt oferite în baza achizițiilor anterioare făcute de către clienți. Așa că în final, clienții se bucura de reduceri pentru ceea ce vor.

Retailerul lansează în mod regulat oferte de acest gen pentru clienții săi din toată România. Iar acum este vorba despre o serie de noi oferte speciale pe care nu ar trebui să le trecem cu vederea. Cei de la Kaufland spun că aceste oferte sunt disponibile începând cu data de 24 februarie, adică de astăzi. Mai mult, ei spun că ofertele vor fi disponibile până în data de 2 martie. Astfel că există suficient timp în care să mergi în magazinele sale pentru a cumpăra oricare dintre produsele din oferta disponibilă.

Lanțul de hypermarketuri are produse alimentare disponibile la reducere în momentul de față, nu și produse nealimentare, astfel că e bine să știi acest lucru înainte de a merge în magazin. În general, cei de la Kaufland și-au gândit întotdeauna campaniile într-un asemenea mod, astfel să ne putem bucura de oferte noi pentru Kaufland Card.