Anunțul zilei de la Kaufland. Lanțul de magazine are o serie de surprize pentru toți clienții din țară

Anunțul zilei de la Kaufland. Lanțul de magazine are o serie de surprize pentru toți clienții din țară

Kaufland este una dintre cele mai mari rețele de hypermarketuri din România în momentul de față, cu câte un magazin în aproape fiecare oraș important din țară, și o rețea în plină expansiune acum. Cei de la Kaufland încearcă în mod constant să își extindă rețeaua, pentru a le oferi clienților cele mai bune produse chiar în orașul lor, însă separat de acestea, există și alte beneficii de care se pot bucura clienții din toată țara.

Astfel, lanțul de magazine a anunțat cu nu foarte mult timp în urmă o nouă facilitate care este disponibilă în cadrul magazinelor sale din țară. Mai exact, posibilitatea de a preda monedele adunate de-a lungul timpului, în schimbul unui voucher. Retailerul are o serie de aparate automate pe care le oferă pentru clienții care vor să scape rapid de monedele pe care le-au colectat si poți vedea chiar aici cum arată unul dintre aceste aparate speciale pe care le are.

Kaufland le oferă clienților posibilitatea de a depune monedele de care nu mai au nevoie

Așadar, lanțul de hypermarketuri le permite clienților sa aducă acolo orice fel de monede ar avea și de care vor să scape. Monedele respective sunt transformate în vouchere de cumpărături care pot fi folosite în oricare dintre locațiile sale. Aparatele de acest gen sunt amplasate chiar la intrarea în magazinele Kaufland, ele emițând o chitanță, în baza monedelor care sunt predate de către clienți. Voucherele pot fi preluate apoi de la biroul de informații care există tot la intrarea în hypermarketuri.

Kaufland este primul mare lanț de hypermarketuri care are aparate de acest gen disponibile pentru toți clienții săi din România. Așa că dacă ai  monede de care nu știi cum să scapi, le poți depune acolo. Ideea lor este una excelentă, pentru că le oferă clienților posibilitatea de a scăpa de monede pe care în mod normal nu le-ar putea preda decât la bancă, într-o cantitate mai mare.

Lanțul de magazine are pe website-ul său și o listă cu locațiile în care acest gen de aparate sunt disponibile, așa că poți să te orientezi în funcție de locația care ți-e mai aproape.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: