Anunțul zilei de la Kaufland. Așa ceva se întâmplă în toate magazinele din România

Anunțul zilei de la Kaufland. Așa ceva se întâmplă în toate magazinele din România

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanțuri de hypermarketuri din România, are o veste grozavă pentru clienții din toată țara. Este vorba despre o nouă gratuitate disponibilă de acum pentru toți clienții.

Mai exact, lanțul de hypermarketuri a luat decizia de a da startul unei noi runde a campaniei promoționale prin care oferă gratuit vouchere de cumpărături pentru clienții săi din toată țara, conform site-ului oficial. Această campanie promoțională a fost pornită acum peste două săptămâni.

Oferte de neratat la Kaufland în perioada 8-14 februarie

Astfel, Kaufland oferă săptămâna aceasta vouchere în valoare de două sute de lei. Există însă o condiție: fiecare voucher va fi oferit pentru clienții din țara noastră care aleg să facă cumpărături de minimum două sute de lei in magazinele sale, iar la final scanează și Kaufland Card.

4000 de vouchere sunt puse la “bătaie” pentru clienții care trec prin magazinele celor de la Kaufland în această perioadă, deci există șanse destul de mari de a câștiga ceva dacă decizi să cumperi ceva din locațiile din România.

Lanțul de hypermarketuri le oferă clienților din România stele la fiecare dintre bonurile de cumpărături cu valoare de minimum 50 de lei. Acestea pot fi folosite de asemenea în cadrul promoțiilor disponibile pentru Kaufland. Retailerul a avut săptămâna trecută vouchere de valoare mult mai mare oferite pentru clienții din țară care au decis să profite de această campanie promoțională, iar acum se întâmplă din nou.

Această rundă a concursului se desfășoară doar între 8 și 14 februarie în țara noastră, astfel că vorbim în continuare despre o perioadă limitată de timp în care putem profita de aceste oferte. Așa că nu mai trebuie să pierzi timpul și să mergi în magazine.

Kaufland rămâne unul dintre lanțurile de hypermarketuri la care există campanii promoționale extrem de interesante, cu gratuități pe măsură. Așa că trebuie să încerci să profiți de aceste promoții.

Citește și: