Anunțul zilei de la ING pentru toți clienții din țară. Mare atenție la aceste semnale

Anunțul zilei de la ING pentru toți clienții din țară. Mare atenție la aceste semnale

ING Bank a emis un anunț foarte important pentru toți clienții săi din toată România. Este vorba despre o situație extrem de serioasă care, din păcate, nu prea are o rezolvare ușoară.

Mai exact, din cauza multitudinii de atacuri de tip phishing care au loc în România în ultimele luni, cei de la ING Bank au emis mai multe atenționări pentru clienți. Cei de la bancă încearcă astfel să îi protejeze pe clienții săi împotriva furturilor de bani din conturi și nu doar atât.

ING Bank avertizează clienții din toată țara

Cei de la bancă au detaliat împreună cu OLX o serie de sfaturi despre care ar trebui să știe toată lumea care este interesată să își protejeze conturile și banii în momentul de față. Dacă totuși ajungi să fii păcălit de către persoane rău intenționate, chiar și fără a avea încă efectiv banii furați din conturile de la ING Bank, banca are o serie de pași pe care ar trebui să îi urmezi imediat pentru a impiedica furtul sau a limita pierderile.

Banca spune că primul lucru care ar trebui făcut de către clienți este să blocheze cardul ale cărui detalii au fost împărtășite hackerilor. De asemenea, ar trebui să anunțe banca imediat în legătură cu această situație. Asta poate preîntâmpina furturile de bani sau poate limita sumele care pot fi furate de către hackeri. Deci într-un asemenea caz e bine sa iei contact cu banca, pentru a primi ajutorul de care ai nevoie în situațiile de acest gen.

ING Bank vine și cu recomandări pentru cei care au avut banii furați. În această situație trebuie anunțată imediat poliția, fie prin platforma lor online pentru petiții, fie direct la o secție de poliție din țară. Urmarea acestor pași este foarte importantă, pentru că recuperarea banilor depinde atât de anunțarea ING Bank, cât și a Poliției Române, în legătură cu un furt care a avut loc direct din contul unei persoane, altfel banii neputând fi recuperați.

ING Bank are toate aceste informații disponibile în cadrul website-ului său și ar fi bine să te uiți la tot ceea ce spune acolo pentru a fi în siguranță în mediul online.

Citește și: