Anunțul zilei de la Digi RCS RDS, este vorba de o sumă de bani fabuloasă: ce a făcut gigantul

Anunțul zilei de la Digi RCS RDS, este vorba de o sumă de bani fabuloasă: ce a făcut gigantul

Grupul DIGI, prin intermediul operațiunilor companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A., însă și a tuturor entităților, parte din companie, care își desfășoară activitatea în țara noastră, a virat, în perioada ianuarie-decembrie 2021, peste 1 miliard de lei către bugetul de Stat, suma înscriindu-se în contul taxelor și impozitelor, conform cu legislația din România. 

Astfel, vorbim despre o contribuție semnificativă la buget, într-o perioadă financiară sensibilă pentru țara noastră.

Grupul DIGI, contribuție record de peste 1 miliard de lei la bugetul de stat, în perioada ianuarie-decembrie 2021

Conform comunicatului remis de Digi RCS RDS, referitor la situația trimestrului al treilea al anului 2021, compania a virat suma de 275 milioane lei către Stat, ceea ce reprezintă, fără dar și poate, un adevărat record în cei peste 28 de ani de activitate pe piața locală. Cât privește lunile octombrie și noiembrie aferente anului 2021, gigantul a contribuit cu taxe și impozite a căror valoare a depășit 200 milioane de lei.

Acest lucru a fost posibil întrucât, încă de la intrarea sa pe piață, compania Digi RCS RDS a pus în practică o viziune de business solidă, bazată pe investiții durabile, însă și pe extinderea continuă a serviciilor, vrând să le ofere clienților o experiență cât mai apropiată de cerințele momentului.

Așadar, nici nu e de mirare că, în prezent, Digi ocupă poziția fruntașă pe segmentul său, în ceea ce privește serviciile de televiziune și internet fix în România. Mai mult, trebuie menționat că această companie este unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 14.700 de angajați dedicați operațiunilor derulate de societățile grupului. Toate acestea, la un loc, reușesc să mențină Digi în poziția de lider și, cel mai probabil că această situație va continua și pe viitor. 

Poate cel mai important aspect al ecuației îl reprezintă prețurile mici aplicate unor produse și servicii calitative, în ton cu standardele actuale. 

Citește și:
Etichete: