Anunțul zilei de la BCR care vizează toți clienții din România: se întâmplă pe aceste telefoane

Anunțul zilei de la BCR care vizează toți clienții din România: se întâmplă pe aceste telefoane

BCR, una dintre cele mai mari bănci din țară, a început săptămâna cu un anunț important pentru clienții săi. Acest anunț dezvăluie o serie de schimbări care sunt disponibile de curând.

Astfel, cei de la Banca Comercială Română au decis să actualizeze aplicația George, disponibilă pentru iPhone și Android în momentul de față. Banca vrea să implementeze o serie de schimbări despre care trebuie să știe toți clienții din toată țara.

Ce schimbări aduce BCR la aplicația George atât pentru iPhone, cât și pentru Android

Banca a actualizat aplicația George pentru telefoanele iPhone cu noutăți în ceea ce privește posibilitatea de a vedea informații despre asigurarea Multi Protect direct din aplicație. Separat de asta, cei de la BCR afirmă că au făcut și unele schimbari de design pentru aplicația George. Aceste schimbări ale aplicației fac o mare diferență pentru experiența de utilizare. Încă nu a fost explicat foarte clar exact ce a fost modificat la aplicație.

BCR nu a actualizat doar aplicația pentru telefoanele iPhone, ci și aplicația pentru Android. Banca explică faptul că a implementat posibilitatea de a folosi un card de credit sau un overdraft, folosind doar aplicația George. Aici este vorba despre o funcționalitate pe care BCR a implementat-o pentru iPhone încă de acum câteva luni, dar care iată că ajunge într-un final inclusiv în telefoanele cu sistem de operare Android.

Banca Comercială Română a creat aplicația George pentru a le permite clienților din toată România de a se bucura de o serie de funcții speciale pentru mobile banking oriunde s-ar afla în țara noastră sau în străinătate. Acest lucru înseamnă că oamenii își pot administra conturile bancare de la BCR de la distanță, indiferent de telefonul iPhone sau Android pe care-l au. Și acum au la dispoziție noi funcții speciale de care se pot bucura în folosirea obișnuită.

Citește și: