Anunțul de ultimă oră de la Kaufland. Ce schimbă lanțul de magazine pentru toți clienții din țară

Anunțul de ultimă oră de la Kaufland. Ce schimbă lanțul de magazine pentru toți clienții din țară

Kaufland a anunțat astăzi o schimbare de ultimă oră pentru toți clienții săi din toată România. Această schimbare a fost deja implementată în unele dintre magazine și va fi extinsă în toată țara în curând.

Astfel, cei de la Kaufland au decis să schimbe bonurile fiscale pe care le emit la casele de marcat pentru clienții care își fac cumpărăturile în magazinele sale. Așadar, de acum încolo vei vedea bonurile albastre care sunt prezentate chiar aici.

Lanțul de magazine spune că aceste noi bonuri albastre sunt gândite pentru a fi prietenoase cu mediul înconjurător. Totul face parte din campania marelui lanț de hypermarketuri pentru protejarea planetei. Clienții vor vedea doar altă culoare pentru bonuri atunci când își fac cumpărăturile în magazinele din toată țara. Însă per total, campania are menirea de a reduce consumul de hârtie prin utilizarea materialelor reciclabile pentru bonuri.

Kaufland aduce această schimbare pentru a reduce încălzire globală

Lanțul de hypermarketuri a anunțat acum câteva luni o serie de noi inițiative care au menirea de a contribui la protejarea planetei. Și, după cum se  poate observa, se ține de cuvânt în ceea ce privește aplicarea măsurilor. Desigur ca această schimbare privind bonurile fiscale reciclabile nu pare o schimbare foarte mare, dar schimbarea va reduce foarte mult consumul de materiale non-reciclate.

Kaufland spune că grupul din care face parte va economisi nu mai puțin de 30 de tone de plastic pe an, datorită acestei schimbări făcute pentru utilizarea bonurilor de acest gen. Dacă toate hypermarketurile ar aplica o tactică similară, s-ar reduce extrem de mult consumul de hârtie și plastic la nivel global, însă desigur că e nevoie întâi ca hypermarketurile mari, precum Kaufland, să facă acest pas.

Retailerul spune ca această schimbare privind emiterea bonurilor fiscale va fi făcută treptat în magazinele sale din toată țara, probabil pe măsură ce se vor termina stocurile de bonuri actuale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: