Anunțul de ultimă oră de la Bill Gates. A recunoscut ce s-a întâmplat în pandemia de COVID-19

Anunțul de ultimă oră de la Bill Gates. A recunoscut ce s-a întâmplat în pandemia de COVID-19

Bill Gates a fost un personaj foarte controversat în ceea ce privește pandemia de COVID-19. Teorii ale conspirației, zvonuri despre ce ar face Gates cu vaccinul, și asa mai departe. Iată care este cea mai recentă declarație a sa despre pandemie.

Gates spune că pașii modești pentru a stopa pandemia nu au fost luați în avans. Această declarație a fost făcută la Conferința de Securitate de la Munchen, recent.

Criza ar fi putut fi gestionată altfel de la începutul pandemiei, astfel încât mai mulți oameni să fie salvați, iar impactul negativ asupra economiei globale să fie mult mai redus. Aceasta este concluzia la care a ajuns și pe care o susține Bill Gates.

“Pentru pandemie, nu au fost atrași experții potriviți. Resursele potrivite nu au fost reunite. Așadar, practic, ne-am dezamăgit cetățenii noștri.”
Bill Gates

Filantropistul Gates, care a vorbit despre actuala pandemie într-o declarație video, a mai adăugat că este necesar să fie investiți mai mulți bani în cercetarea vaccinării. “Este singura cale de a ieși din pandemie: câteva miliarde de dolari sau euro, doar pentru a ne asigura că așa ceva nu ni se va mai întâmpla niciodată”, a spus Gates.

Avertisment fără precedent de la Bill Gates: virusul mortal care poate paraliza planeta, mai rău decât pandemia de acum

Bill Gates trage un semnal de alarmă și cu privire la pericolele care pândesc civilizația noastră. Potrivit miliardarului, pe lângă pandemia actuală, pericolele ce s-ar putea materializa în viitor ar fi cu adevărat catastrofale. Și vorbim de mult mai multe decese anuale decât se întâmplă astăzi din cauza virusului.

Gates atrage atenția asupra riscurilor generate de schimbările climatice și bioterorism. Despre schimbările climatice, Gates a afirmat, într-un interviu oferit lui Derek Muller, pentru canalul de YouTube Veritasium, că ar putea genera mai multe decese anuale, decât criză sanitară provocată de SARS-Cov2, în prezent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: