Alternativa la Tesla vine cu modele noi de mașini electrice: cât costă luxul

Alternativa la Tesla vine cu modele noi de mașini electrice: cât costă luxul

Lucid, alternativa Tesla, oferă potențialilor proprietari modele de lux  în varianta electrică. Lucid Group se aliniază și ea la noul trend în materie de mașini de lux. Variantele electrice își fac apariția, pe rând, pe șosele din întreaga lume.

Lucid oferă potențialilor proprietari ai sedanului său electric de lux de 169.000 de dolari alegerea dintre două variante. Ediția Air Dream va fi disponibilă într-o versiune „Performance” sau „Range” . Va trebui să decideți între viteză și autonomie reală.

”Performance” promite 1.000 cai putere, ceea ce, o face să rivalizeze cu Tesla Model S Plaid care poate atinge, în 2,5 secunde, 0-60 mph. Gama Dream Edition, între timp, va livra 933 de cai putere și va dura cu 0,2 secunde mai mult până la 0-60 mph.

Cât vor costa noile modele electrice?

Ambele au o viteză maximă de 168 mph și costă 169.000 dolari fiecare. Termenul de livrare nu va depăși acest an. Compania a dezvăluit că a planificat spre construcție doar 500 de unități din Dream Edition. Ele, sunt încă, în curs de aprobare la Agenția SUA de Protecția Mediului.

La testări, compania spune că două modele din Dream Edition Range au parcurs 445 de mile la o singură încărcare. Ei au putut să vadă o testare reală. Mașinile s-au aventurat, de la Los Angeles la San Francisco, la viteze de autostradă. Au mers prin centrul Californiei și apoi s-au întors, prin Golful San Francisco, la sediul global al lui Lucide.

La sosire, reprezentanții Lucid susțin că mașinile au afișat 30 de mile și 72 de mile de încărcare rămase. În condițiile în care au parcurs un total de 475  și 517 mile, se pare că la o singură încărcare, așa cum au declarat și producătorii, bateria ține 445 de mile.

În ceea ce ce privește designul lor, acesta este unul de excepție. Culori luxuriante și fine, atât la exterior cât și în interior, decorațiuni cu accente strălucitoare de platină întregesc abilitățile noilor modele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: