Același WhatsApp, dar altfel: schimbarea pe care nu te-ai fi așteptat să o vezi vreodată

Același WhatsApp, dar altfel: schimbarea pe care nu te-ai fi așteptat să o vezi vreodată

WhatsApp continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite aplicații de chat, contrar controverselor din ultimul an. Meritul popularități sale cade, în egală măsură, pe actualizări constante și pe suportul din ce în ce mai bine pus la punct în materie de cross-platform.

WhatsApp face eforturi pentru a se apropia din ce în ce mai mult de funcționalitatea Facebook Messenger. Majoritatea funcțiilor introduse de curând fac parte din aplicația de chat ancorată în cea mai mare rețea de socializare. Se pare totuși că niște opțiuni noi pe care le găsești doar în WhatsApp, după cum atrag atenția cei de la The Verge.

whatsapp actualizare web

WhatsApp pe web, semnificativ mai deștept

Dacă ai o afinitate pentru stickerele de pe WhatsApp, te vei bucura să afli că acum le poți crea și tu pe ale tale de la zero, nu doar prin aplicația de mobil, dar și desktop sau laptop, prin clientul web. În următoarea săptămână, funcționalitatea adițională ar trebui să ajungă la majoritatea utilizatorilor.

Când vei folosi WhatsApp pe web, vei avea acces la un instrument suplimentar intitulat Custom Sticker Creator. Dacă nu este evident, acesta te va ajuta să creeze stickere pe care să le folosești în conversații din propriile fotografii pe care le ai pe telefon. Îți editezi imaginile, adaugi emoticoane, le decupezi, elimini fundalul și, dacă vrei, le combini cu alte stickere existente.

Dacă folosești WhatsApp pe mobil, actualizarea nu te ajută prea mult, deoarece ai deja mai multe aplicații prin intermediul cărora să realizezi stickere de la zero. În schimb, dacă îți petreci majoritatea timpului pentru a discuta cu prietenii de la birou și nu erai foarte eficient în a-ți exprima stările prin mesaje, vei avea un nou instrument vizual la dispoziție. Rămâne doar să nu-ți frustrezi prea mult contactele cu manifestările tale de creativitate. Nu de alta, dar, pentru unii, WhatsApp este un instrument de afaceri.