A apărut încă o poza cu modelul Integra de la Acura: ce este surprinzător

A apărut încă o poza cu modelul Integra de la Acura: ce este surprinzător

Acura, brandul de lux Honda, a publicat un clip de șapte secunde pe Twitter tachinând spatele noului Integra. Acest tweet a venit cu un link către o pagină de destinație de pe site-ul Acura cu imaginea pe care o vezi mai sus.

Nu am mai văzut o altă mașină în aceeași stil ca și modelul Integra de la Acura, de când a fost oprită producția modelului RSX în 2006. ILX a fost o dezamăgire când mă gândesc la mașini sport de lux compacte, dar Acura trece printr-o epoca a renașterii. Acest este lucru confirmat cu noul NSX și reintroducerea modelului Tip S, care îmi dau speranța că noul Integra va fi tot ceea ce ne dorim.

Deși modelul ILX are același limbaj de proiectare, trecerea la trapă îmi aduce aminte de Hyundai Genesis Coupe. Nu înseamnă că asta este o problemă pentru Integra, de altfel, am încredere în ceea ce va urma.

Puține informații, multă speranță

În afară că haionul are o linie de închidere complet diferită față de hatchback-ul Honda Civic din 2022, singurele informații pe care le avem despre mașină au apărut în legenda de deasupra imaginii, „Integra revine în 2022”. Modelul, de generația a cincea, va fi o mașină premium sport compactă, cu un design uimitor cu cinci uși.

Mai multe detalii despre noul Integra vor fi disponibile mai aproape de lansarea sa în 2022.

Cele mai multe dintre lucrurile astea le știam deja din primul teaser care a apărut lunile trecute. Practic, singura noutate, față de informațiile pe care le aveam deja, constă în adăugarea cuvântului „sport”.

Orice am obține, sper că Acura va primi o lovitură în acest moment. Nu poate fi atât de greu să recreezi un brand legendar, care are o vechime de 21 de ani? Până când o văd următorul indiciu, o să mă prefac că nu aștept o surpriză din Japonia.

Citește și: