VIDEO Michelle Obama îi dă lovitura de grație lui Donald Trump într-un viral de senzație

VIDEO Michelle Obama îi dă lovitura de grație lui Donald Trump într-un viral de senzație

În aceeași zi în care liderul de la Casa Albă a ieșit din spital infectat de coronavirus, Michelle Obama a postat un clip pe YouTube prin care îndeamnă americanii să iasă la vot, într-un mod eficient.

Clipul a fost postat în urmă cu 15 ore, dar deja are jumătate de milion de vizualizări. Videoclipul de 24 de minute a fost postat pe canalul de YouTube al lui Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidențiale din SUA de pe 3 noiembrie. În mod previzibil, niciun clip de pe canalul de YouTube al fostului vicepreședinte american nu se apropie de performanța clipului cu Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. 

Mesajul transmis de Michelle Obama a fost unul calm și liniștit, dar pe un ton grav și serios. Cu această ocazie, soția lui Barack Obama a atras atenția oamenilor că Donald Trump este rasist și că răspândește frică și confuzie în rândul populației. Cu o serie stufoasă de argumente, Michelle a insistat pe faptul că un nou mandat al lui Trump are toate șansele să fie dezastruos pentru americani.

„Ceea ce face preşedintele este în mod clar greşit, este rău din punct de vedere moral şi, da, este rasist”, a declarat Michelle Obama, referindu-se la valul de manifestaţii împotriva brutalităţilor poliţiei asimilate de Donald Trump „terorismului intern”.

„Numai o mică parte din aceste manifestaţii au cunoscut violenţe”, a afirmat fosta Primă Doamnă într-un mesaj video, îndemnând la mobilizare pentru candidatul democrat, Joe Biden, un lider care are „sufletul, experienţa şi temperamentul necesar pentru a ne conduce spre zile mai bune”.

În faţa „minciunilor” lui Trump şi „conspiraţiilor nebuneşti repetate iarăşi şi iarăşi”, „chiar şi oamenilor rezonabili le poate fi teamă”, a insistat ea. „Iar singurul lucru pentru care acest preşedinte este bun într-adevăr este de a utiliza frica şi confuzia şi a răspândi minciuni ca să câştige”, a subliniat Michelle Obama.

„Imaginaţi-vă ce înseamnă ca bănuiala să planeze asupra voastră chiar de la naştere, pur şi simplu din cauza culorii pielii voastre. Rasismul, frica, diviziunea. Sunt arme puternice şi pot distruge o naţiune dacă nu le atacăm frontal”, a concluzionat soția lui Obama în clipul de mai jos.

Citește și: