ViDEO Ar putea fi cel mai ciudat telefon al anului: la ce ajută două ecrane, în poziția asta

VIDEO Ar putea fi cel mai ciudat telefon al anului: la ce ajută două ecrane, în poziția asta

În ultimii ani, producătorii de mobile au fost un pic mai aventuroși când vine vorba de designul smartphone-urilor, prin adopția panourilor flexibile. LG se pare însă că are altă abordare.

Nu este foarte clar dacă utilizatorii de telefoane mobile s-au plictisit de aspectul smartphone-urilor moderne, dar creatorii de mobile sigur vor să iasă în evidență prin creații un pic altfel. Cei de la Samsung au două tipuri de telefoane pliabile, Microsoft a lansat un telefon cu două ecrane care funcționează precum o carte, în timp ce LG cochetează cu un cu totul alt concept.

LG Wing este unul dintre cele ciudate aparate care au început să facă valuri pe internet în ultimele luni. Nu are încă o dată de lansare, dar ar trebui să ajungă în magazine în această toamnă, cel puțin în SUA. Până atunci, mai multe imagini și clipuri cu el au scăpat online.

Din clipul pe care îl poți vedea mai jos, poți să-ți faci o idee în ceea ce privește experiențele de gaming pe LG Wing, cu condiția ca un număr rezonabil de jocuri să fie optimizate pentru cele două ecrane.

Ca referință, LG Wing va avea un ecran principal și poate fi folosit ca un smartphone obișnuit. În spatele acestuia, va exista însă ascuns un ecran mai mic, pe care îl poți roti până când obții un aranjament sub forma literei T. Dacă zvonurile sunt corecte, ecranul principal va avea diagonala de 6,8 inci, în timp ce panoul mai micuț se va rezuma la o diagonală de 4 inci.

În ceea ce privește prețul de achiziție pentru acest gadget nelansat, se pare că va gravita în jurul valorii de 1000 de dolari, când va ajunge în portofoliul operatorului american de telefonie Verizon. Pe spate va avea trei camere principale, din care una va utiliza un senzor de 64 megapixeli. Procesul folosit va fi un Snapdragon 765.

Citește și: